Hava Durumu

Derya Bakbak’ın 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Milli mücadele ateşinin yakıldığı, kurtuluştan Cumhuriyet'e giden yolda o ilk adımın atıldığı, zaferin bir ulusun tarihine kazındığı 19 Mayıs 1919… Cumhuriyet tarihindeki dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104.yılını kutluyorum.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2023 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Derya Bakbak’ın 19 Mayıs Kutlama Mesajı

İstiklal mücadelemizin simgesi olan bugünü Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk gençliğine armağan etmiştir. Atalarımızın bizlere bıraktığı en kıymetli hazine olan bu vatan da yine Türk gençliğinin omuzunda yükselmektedir. Aydınlık yarınlarımızın teminatı olan gençler, bu vatanın geleceği için toprağa ekilmiş umut fidanlarımızdır. Onlara yapılan her yatırım yarınlarımızı güçlendirme adımıdır. 21 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde AK Parti iktidarı olarak önemli adımlar attık ve gençlerimizin Türkiye’nin kararlarında söz sahibi olmasını sağladık. Gençlerimiz de 14 Mayıs’ta iradesine sahip çıktı, demokrasiye omuz, Türkiye Yüzyılı yürüyüşünde bizlere güç verdi. Sizlerle gurur duyuyor, başta Gaziantep’li gençlerimiz olmak üzere tüm gençlerimize teşekkür ediyorum.
Sevgili Gençler,
Şimdi önümüzde 28 Mayıs var. Bu tarih önemli çünkü içerde ve dışarda tuzaklar kurararak vatanımıza, bağımsızlığımıza ve istikbalimize göz dikenler, pusuda tökezlememizi bekleyenler var. Sizler bu şer odaklarının gençlerimizi dipsiz kuyulara sürüklemesine izin vermeyin. Bugüne kadar terör saldırılarından finans odaklarının saldırılarına bu ülkeye oyun kuranların tüm oyunlarını milletimizden aldığımız güç ve destekle bozduk. Bugün de sizin gücünüz ve desteğiniz ile bir kez daha bu tuzakları yıkacak, bu oyunları bozacağız ve 14 Mayıs zaferimizi 28 Mayıs ile taçlandıracağız. 19 Mayıs ruhu ile mücadele edeceğinize, bağımsızlığımıza ve istikbalimize sahip çıkacağınıza olan inancım tamdır.
Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanımızı bize miras bırakan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyorum. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.