Hava Durumu

“En iyi parkı, Rıdvan Bey yaptı”

Gaziantep Valisi Davut Gül ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Şehitkamil Trafik Eğitim Parkı’nda düzenlenen şenliğe katılan öğrencilerle bir araya geldi. Vali Gül, “Türkiye'deki en iyi parkı, Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Bey yaptı. Ben kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2023 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2023 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“En iyi parkı, Rıdvan Bey yaptı”

Haftası etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesine bağlı Şehitkamil Trafik Eğitim Parkı’nda düzenlenen programa; Gaziantep Valisi Davut Gül, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl jandarma Komutanı Hidayet Arıkan, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilere, trafik polisleri tarafından teorik ve uygulamalı eğitimler verildi. Daha Gaziantep Valisi Davut Gül ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerle birlikte akülü araç kullandı. Vali Gül ile Başkan Fadıloğlu, öğrencilere trafik kurallarıyla ilgili çeşitli bilgiler verdiler, bazı uyarılarda bulundular. Gül ile Fadıloğlu, programa katılan tüm öğrencilere çeşitli armağanlar verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.