Hava Durumu

'Geleneksel Spor Etkinliklerinde' buluştular

Şehitkamil Belediye Başkanlığı’nca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen ‘Geleneksel Spor Etkinlikleri’ bu yıl da yüzlerce çocuğu oyun ve sporla buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2023 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2023 15:07
Kaynak: İHA
'Geleneksel Spor Etkinliklerinde' buluştular

Şehitkamil Belediye Başkanlığı’nca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen ‘Geleneksel Spor Etkinlikleri’ bu yıl da yüzlerce çocuğu oyun ve sporla buluşturdu. Birbirinden renkli aktivitelerle çocuklar gönüllerince eğlendi, uzun süre unutamayacakları anılar biriktirdiler. 
Basketbol, futbol, satranç, akıl-zeka oyunları branşlarında düzenlediği etkinliklerin yanı sıra çocuk şenlikleri ve doğa kamplarıyla yüzlerce minik öğrenciye bayram coşkusunu doyasıya yaşatan Şehitkamil Belediyesi, minik dostlarını çeşitli hediyelerle de mutlu etti.
Depremden etkilenen çocukların sosyal hayata katılımlarını hızlandırmak amacıyla Nisan ayı boyunca sosyal ve sportif etkinlikleri aralıksız olarak sürdüren Şehitkamil Belediyesi, gönül köprüleri kurarak çocukların keyifli bir ortamda sosyalleşebilmelerine olanak sağladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.