Hava Durumu

Islahiye Konteyner Kent'te 23 Nisan Coşkusu

Medical Point Hastanesi, İslahiye ilçesinde Konteyner Kent'te çocuklarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2023 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2023 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Islahiye Konteyner Kent'te 23 Nisan Coşkusu

Medical Point Gaziantep Hastanesi tarafından dün gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği, Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba’nın desteğiyle, Gaziantep’in İslâhiye ilçesindeki Konteyner Kentte çocuklarla kutlandı.

Yaşanan deprem felaketinin ardından çocuklara bayram coşkusunu doyasıya yaşatmak isteyen Medical Point Gaziantep Hastanesi, çocuklar için canlı müzik dinletisinin yanında, yüz boyama etkinliği ile balon, bayrak ve muffin dağıtımı gerçekleştirdi.

Etkinlikte söz alan Medical Point Gaziantep Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ataman Gönel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramını burada kutlamanın oldukça anlam kazandığını belirterek, deprem yaralarını birlikte sarmanın, birlik ve beraberlik ile mümkün olduğunu belirtti. Bunun yanında Doç. Dr. Gönel, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak Gaziantep Valiliği’ne ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.