Hava Durumu

Şahinbey’de coşkulu kutlama

Şahinbey Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı düzenlediği birçok etkinlikle dolu dolu kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2023 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Şahinbey’de coşkulu kutlama

Şahinbey Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı düzenlediği spor etkinlikleri ile kutladı. Şahinbey Belediyesi’nin düzenlediği Liseler ve Ortaokullar arası Satranç Turnuvası, Masa Tenisi, Okçuluk ve Öğretmenler arası kum voleybolu gibi turnuvalara katılan öğrenciler ve öğretmenler etkinliklerde doyasıya eğlendi.

GENÇLER BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın Şahinbey’de coşku ile kutlandığını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Öncelikle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum. Gençlerimiz bizim göz bebeğimiz onlara inanıyoruz ve güveniyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı düzenlediğimiz sportif ve sosyal etkinliklerle coşkuyla kutladık.Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Şahinbey Belediyesi olarak her zaman onların yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.