Hava Durumu

Turkcell’in ‘Çadırkent Etkinlikleri’nde coşkulu kutlama

Turkcell, afetler sonucunda büyük hasar alan bölgede #UnutmakYok sloganıyla başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2023 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2023 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Turkcell’in ‘Çadırkent Etkinlikleri’nde coşkulu kutlama

Turkcell, afetler sonucunda büyük hasar alan bölgede #UnutmakYok sloganıyla başlattığı ‘Gönül Bağı Projeleri’yle depremzedelerin hayatına dokunmaya devam ediyor. Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep’teki toplam 11 lokasyonda bulunan, eğitici, öğretici ve eğlendirici birçok aktivitenin gerçekleştirildiği Çadırkent Etkinlikleri’ne katılan çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı.
Büyük bir yıkıma neden olan depremlerden sonra en fazla mağduriyeti çocuklar yaşıyor. Turkcell ise miniklerin yaralarını sarmak için afetler sonucunda büyük hasar alan bölgede gerçekleştirdiği etkinliklerle çocukların eğlenceli vakit geçirmesine katkıda bulunuyor. “Bura bizim memleket” diyerek bölgeyi iyileştirmek amacıyla ‘Gönül Bağı Projeleri’ni başlatan operatör, istihdamdan üretime, sanattan eğitime pek çok alanda depremzedelerin yanında olurken çocuklara yönelik ‘Çadırkent Etkinlikleri’ kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.
Bir ayda 20 bin çocuğa ulaşıldı
Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te bulunan toplam 11 lokasyondaki çadırkentlerde bir ayı aşkın süre içinde 20 binden fazla çocuğa ulaşan operatör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların keyifli vakit geçirmelerine ve yüzlerinin gülmelerine katkı sağlamak amacıyla oluşturulan alanlarda eğitici, öğretici ve eğlendirici birçok aktivite düzenledi.

Yapılan açıklamaya göre, her lokasyonda gün boyu süren etkinliklerde Turkcell, ekosistemindeki tüm markaların imkanlarıyla çocuklara keyifli anlar yaşattı. TV+ ekiplerinin pedagoglara danışarak seçtikleri filmler, kurulan çadır sinemalarında çocuklar için gösterime girdi. Pasaj tarafından sağlanan boyama defter ve kalemleriyle ise çizgi roman kahramanlarıyla birlikte boyama aktiviteleri yapıldı. GAME+ ile tablet üzerinden oyunlar oynayan çocuklar, fizy ile müzik eşliğinde bisikletle pedal çevirerek sağlıklı içecekler hazırladı. Ayrıca eğitmenler eşliğinde özel hazırlanmış parkurda çocuklara temel bisiklet eğitimi de verildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.