İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ek bina ile kadın ve çocuk sağlığı alanında bölgenin yükünün hafifletilmesi hedefleniyor. Binada, 80 poliklinik, 237 servis yatağı, 63 yoğun bakım yatağı ile 22 doğum odası ve 8 ameliyathane hizmet verecek. Ek binada Çok Disiplinli Çocuk ve Genç Ruh Sağlığı Merkezi ve Perinatal Merkez de hizmete girecek.

Asırlara meydan okuyan tarihi kahvehane Gaziantep’te
Asırlara meydan okuyan tarihi kahvehane Gaziantep’te
İçeriği Görüntüle

I S M 4144

Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Sağlık Müdürü Beytullah Şahin, vatandaşlara daha kapsamlı hizmet verileceğini ifade etti.

Şahin, vatandaşların konforlu şartlarda sağlık hizmeti alabilmesi için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, "Kadın ve çocuk sağlığı alanında önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan bu ek hizmet binamız, modern altyapısı ve güçlü teknik donanımıyla bölgemize uzun yıllar hizmet verecek." ifadelerini kullandı.

I S M 4158