Hava Durumu

Fadıloğlu, Farkı Açıyor…

Fadıloğlu: Yüzde 69 – Tuncel: Yüzde 22

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2019 22:59
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Fadıloğlu, Farkı Açıyor…

31 Mart yerel seçimleri için adaylar çalışmalarını sürdürürken, Şehitkamil’de Rıdvan Fadıloğlu farkı açıyor. Son dönemde hizmete giren projeleri ile ses getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, en yakın rakibi Nesrin Tuncel’e ciddi fark atacak gibi görünüyor.

Ekspres ekibinin yerel seçimler için yaptığı çalışmalarda Şehitkamil’de Rıdvan Fadıloğlu’nun  açık ara üstünlüğü ortaya çıkıyor. Ekspres ekibinin görüşlerini aldığı Şehitkamil mahallelerinde Rıdvan Fadıloğlu’na yüzde 69 gibi bir oranda destek çıkarken, en yakın rakibi Nesrin Tuncel yüzde 22’de kalıyor. İyi Parti’nin adayı Bekir Öztekin ise yüzde 7’lik destek buluyor.

PROJE DUYMADIK

Görüşlerini aldığımız Şehitkamil sakinleri, genel anlamda eleştirilerde bulunsalar da Rıdvan Fadıloğlu’nun diğer adaylara göre daha gerçekçi projelerle sahada olduğunu dile getirdiler. Diğer partilerin adaylarının hiçbir projesini duymadıklarını belirten mahalle sakinleri, “ CHP’nin adayının da, İyi Parti’nin adayının da herhangi bir projesini duymadık. Çok iyi de tanımıyoruz. Bu şartlarda oyumuz yine tanıdığımız isme olacak.” şeklinde konuştular.

(E.YILDIRIM)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.