Hava Durumu

Başkan Güneş’ten Gaziantep Milletvekillerine Tebrik

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Gaziantep Şube Başkanı Sayın Mustafa GÜNEŞ yapılan 28. Dönem milletvekilli seçimlerinden dolayı bir tebrik mesajı yayınladı

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2023 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2023 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Başkan Güneş’ten Gaziantep Milletvekillerine Tebrik

Türkiye'nin güzide şehri Gaziantep, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ülkemizin gözbebeği konumundadır. Gaziantep’li hemşerilerimiz 28. Dönem Milletvekilleri seçimlerinde sorumluluklarının bilincinde olarak,  istikrar ve sağduyuyla şehrimiz adına büyük bir başarı elde ederek, şehrimizin Türkiye Büyük Millet Meclisimiz de güçlü bir şekilde temsilini sağlamışlardır.
Gaziantep Milletvekillerinin bu göreve seçilmesi, şehrimizin güçlü demokrasisine ve vatandaşlarımızın taleplerine olan güvenin bir göstergesidir. Seçildikleri bu onurlu görevde, Gaziantep Milletvekillerinin şehrimizin ihtiyaçlarını, sorunlarını ve beklentilerini en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tamdır.
Vekillerimizin, milletimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak, şehrimizin güzelliklerini ve sorunlarını gündeme taşıyacak, geleceğimizi şekillendirecek önemli kararlar alacaklarına yürekten inanıyoruz. 
Bizlerde ASKON Gaziantep olarak şehrimizin gelişmesinde önemli rol oynayan ekonomi alanın da yer alan gerek istikrarın sürmesi, gerek istihdama katkı olmak üzere bizlere düşen her konuda devletimizin ve vekillerimizin yanındayız
Gaziantep'in gücüne güç katacaklarına inandığımız Sayın vekillerimize bu onurlu görevlerin de başarı ve kolaylıklar diliyor.  Tüm milletimiz adına kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.