Hava Durumu

Esnafın, ÖTV memnuniyeti

Ak Parti Milletvekili adayı Eyup Özkeçeci, il ve ilçe teşkilat yönetimleriyle birlikte Kardelen Taksi Durağı'nda esnafla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2023 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2023 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Esnafın, ÖTV memnuniyeti

Esnaf, müjdelenen ÖTV muafiyeti ile ilgili Özkeçeci’ye memnuniyetlerini dile getirdi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı M. Eyup Özkeçeci, vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs seçim çalışmalarını sürdürüyor. 
2’nci sıra Milletvekili Adayı M. Eyup Özkeçeci, daha iyi bir Türkiye için yapılan her çalışmayı duyurmak için kentin her bölgesine ziyaretlerde bulunup vizyon ve yapılan çalışmaları anlatıyor. 
Vekil Adayı Eyup Özkeçeci, il ve ilçe teşkilat yönetimleriyle birlikte Kardelen Taksi Durağı'nda esnafla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyerek notlar aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa'da yaptığı "Taksi, dolmuş, minibüs, midibüs, otobüs, çekici, kamyonla taşımacılık yapan esnafımız aynı cins taşıtlarını yenilerken Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ödemeyecek" şeklindeki açıklaması, yurt genelinde büyük bir coşku ile karşılanırken, araçlarını sürekli kullanmaktan dolayı daha kısa sürede yıprandığını belirten esnaflar, müjdelenen ÖTV muafiyeti ile ilgili Özkeçeci’ye memnuniyetlerini dile getirdi.
Müşterilere daha iyi hizmet verebilmek için araçlarını kısa sürede yenilemek isteyen taksi esnafı ‘Yaparsa Ak Parti Yapar’ diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür dileklerinde bulundu.
Yaptığı saha çalışmalarında büyük bir ilgiyle karşılanan Mehmet Eyup Özkeçeci “Tüm gayretimiz milletimizin huzuru, istihdamı ve refah içinde yaşayabilmeleri” açıklamalarında bulundu. 
Seçim çalışmaları kapsamında mahalle muhtarlıklarından vatandaşın istek ve taleplerini yakından takip eden Özkeçeci, doğru adımlarla Türkiye Yüzyılı’nı kurmak için çalışmalarına devam ediyor.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.