Hava Durumu

Sohar Freezone, işletmelere kolaylık sağladığını duyurdu

Dünyanın önde gelen limanlarından biri olan SOHAR Port ve Freezone, işletmelere üç yıla kadar daha düşük bir oranda kompleks içinde yer almalarına olanak sağladığını açıkladı. 

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2023 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2023 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Sohar Freezone,  işletmelere kolaylık sağladığını duyurdu

Yeni ve genişleyen yerel ve uluslararası işletmeler için büyümeyi sürdürmeye devam eden SOHAR Freezone, Genel Ticaret Lisansı konusundaki rekabetçi oranlarını genişleterek, çevredeki işletmelerin üç yıla kadar daha düşük bir oranda kompleks içinde yer almalarına olanak sağladığını duyurdu. 

Yapılan açıklamaya göre şirketler, normal oranlarda yüzde 50'ye varan tasarruf sağlayabiliyor ve yerinde tek noktadan gerekli tüm izinleri almak için SOHAR'ın elektronik portalını kullanarak hemen ticarete başlayabiliyor. Şirket, 2023'te daha fazla büyüme hedefliyor ve hızla genişleyen SOHAR Port ve Freezone'da ticareti teşvik etmek için yeni ve yenilenen kiracılar için rekabetçi oranlarını genişletti. Yerini değiştirmek isteyen işletmeler, operasyonlarının gelişmesine yardımcı olmak için üç yıla kadar ofis kiralama ücretlerinde yüzde 15 ila yüzde 40 arasında indirim sunan şirketin ticari ofis ortağı Corporate Parks aracılığıyla eksiksiz bir çalışma çözümüne de erişebiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.