Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Sporium Tesisi’nde, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi gözlem tetkiki ile TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi belge yenileme tetkiki Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirildi. Tetkikler, TSE tetkik görevlileri Rıza Okumuş ve Musa Yaşar tarafından yürütüldü.

Gaziantep Üniversitesi Sporıum Tesisinde Kalite ve Hijyen Tetkikleri tamamlandı

Tetkik sürecinin tamamlanmasının ardından düzenlenen kapanış toplantısına GAÜN Rektörü Prof. Dr. Sait Mesut Doğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Tarakçıoğlu ve Prof. Dr. Bayram Çetin, GAÜN Genel Sekreteri Prof. Dr. Taner Akçacı, TSE Bölge Koordinatörü Mehmet Genç, GAÜN KİT Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt, Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü temsilcileri ile Sporium yöneticileri ve personelleri katıldı.

Geleceğin habercileri Gaziantep’te yetişiyor
Geleceğin habercileri Gaziantep’te yetişiyor
İçeriği Görüntüle

Toplantıda, Sporium tesisinin kalite yönetimi ile hijyen ve sanitasyon süreçlerine verdiği önem vurgulanarak, yapılan çalışmalar değerlendirildi ve belgelendirme sürecine ilişkin geri bildirimler paylaşıldı.

Kaynak: Haber Merkezi