Toplantıda, fakültenin mevcut durumu, yürütülen akademik çalışmalar ve gelecek dönem hedefleri değerlendirildi. Toplantının açılış konuşmasını Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşad Göv yaptı. Prof. Dr. Göv, fakültenin son dönemdeki akademik faaliyetleri, öğrenci sayıları, araştırma projeleri ve bilimsel yayın performansına ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

GAÜN Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Akademik Kurulu gerçekleşti
Toplantıda ayrıca, fakültenin önümüzdeki dönem planları, kalite süreçleri, akreditasyon çalışmaları ve öğrenci memnuniyetini artırmaya yönelik projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Akademik personel, bölüm bazında yürütülen çalışmalar ve ihtiyaçlar konusunda görüş ve önerilerini paylaştı.
Akademik kurul, değerlendirmelerin ardından gelecek döneme ilişkin hedeflerin belirlenmesi ve yapılacak çalışmaların planlanmasıyla sona erdi.



