Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde yer alan Hisar İlkokulu ve Ortaokulu’nda, depremlerden etkilenen öğrenciler için anlamlı bir karne şenliği düzenlendi. Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı.

Çocuklar doyasıya eğlendi

Program, eğlenceli müzikler eşliğinde başladı. Oyun parkurları, geleneksel çocuk oyunları ve çeşitli ikramlarla dolu etkinlik boyunca öğrenciler doyasıya eğlendi. Öğretmenler, vakıf gönüllüleri ve kurum yetkilileri de çocuklarla birlikte vakit geçirerek onların mutluluğuna ortak oldu.

Gaziantep'te seyir halindeki otomobil yandı
Gaziantep'te seyir halindeki otomobil yandı
İçeriği Görüntüle

“Çocuklarımızın mutluluğu bizler için en büyük ödül”

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürü Erdoğan Tunç, etkinlikte yaptığı açıklamada, bu tür organizasyonların sadece eğlenceden ibaret olmadığını vurgulayarak, “Bu organizasyon aynı zamanda manevi bir dayanışmanın da göstergesidir. Çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk bizler için en büyük ödüldür. Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak sosyal sorumluluk bilinciyle bu tür etkinlikleri sürdürmeye devam edeceğiz,” dedi.

Büyük moral kaynağı oldu

Etkinlik sonunda öğrenciler karnelerini alırken hem eğlenmenin hem de hatırlanmanın sevincini yaşadı. Katılımcılar tarafından da büyük takdir toplayan program, depremzede çocuklara moral kaynağı oldu.

Kaynak: Haber Merkezi