Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında aranan iki hükümlüyü yakalayarak adalete teslim etti.

Yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, “Silahla Yağma” suçundan hakkında 11 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.Ş. ile, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Hırsızlık” suçlarından 22 ayrı suç kaydı bulunan ve hakkında 11 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası olan G.Y. isimli şahsın izine ulaşıldı.

Kurşunlama şüphelileri adliyeye sevk edildi
Kurşunlama şüphelileri adliyeye sevk edildi
İçeriği Görüntüle

Jandarma ekipleri tarafından yürütülen titiz planlama, takip ve operasyon sonucunda, her iki şahıs Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Haber Merkezi