Hava Durumu

Bayram denetimleri sıklaştırıldı

Gaziantep’te huzurun ve güvenin kalmadığı belirten Yılmazkaya, emniyet birimlerini ve valiliği, kent genelinde artan asayiş olaylılarına karşı gerekli tedbirleri alması noktasında uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2023 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2023 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Bayram denetimleri sıklaştırıldı

CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya,“Silahların ve mermilerin havada uçuştuğu Gazi Şehirde ne huzur kaldı ne güven!” diyen Yılmazkaya, Antep genelinde yaşanan asayiş olaylarındaki artışa dikkat çekti.
Konuyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Yılmazkaya, yetkililerin biran önce gerekli adımları atması gerektiğini ifade etti;
“Kültür ve tarihin kadim şehri olan Antep artık, cinayetlerle anılır hale geldi.
Kentin asayişinin iyice bozulduğu bu son yıllarda insanlar sokaklarda huzurlu bir şekilde dolaşamıyor. 
Ekonomik sorunlar başta olmak üzere, birçok sosyal nedenlerden ötürü kentimizdeki intiharlar ve ölümler öyle bir noktaya geldi ki olaysız bir gün geçmiyor. 
Özellikle son yıllarda kentimizde yaşanan, cinayetler, sokaklardaki silahlı çatışmalar, intiharlar ve çeteleşmiş grupların sokak kavgaları, Kentin huzurunu kaçırdığı gibi hemşerilerimizi de haklı olarak tedirgin etmektedir.
Seçim sürecine girdiğimiz bu bir aylık süre zarfında asayiş tedbirleri başta olmak üzere seçim güvenliği adına provokasyonlara karşı valiliğin ve emniyet birimlerinin tedbirleri sıkılaştırması konusunda kentin milletvekili olarak uyarıda bulunmak istiyorum. Artık Antep’in asayişi ve huzuru için kalıcı adımların atılması gerek. Antep halkının huzur ve sükûnetini sağlamak yöneticilerin asli görevidir” ifadelerini kullandı.
VATANDAŞLARIMIZ BİR ÇIKMAZIN İÇİNE GİRMİŞ DURUMDA!
Gaziantep’e ve Ülkemize Baharı Getireceğiz!
Kent genelinde insanların çok mutsuz olduğunu belirten Yılmazkaya, işin sosyolojik ve ekonomik yanına vurgu yaptı; “Alacak-verecek mevzuları, psikolojik ve ekonomik sorunlar başta olmak üzere kentte yaşam gittikçe zorlaşmakta.
Türkiye ortalamasının üzerinde işsizlik oranının yaşandığı Gaziantep’te insanlarımız geçim sıkıntısı içinde! İnsanlar, çoluğunu-çocuğunu-ailesini geçindiremediği için psikolojik olarak çöküş yaşamakta! Peşi sıra yaşanan intiharlar ve alacak verecek cinayetleri ekonomik olarak bir çıkmazın içinde olan toplumun ruh halinin geldiği noktanın tam bir yansımasıdır. Vatandaşlarımız bir çıkmazın içine girmiş durumda! 
Ülkedeki kötü siyasi yönetimin 21 yılda toplumda yaratığı yıkımın, birçok alandaki yozlaşmanın, eğitim ve yaşamdaki kalitesizliğin, psikolojik ve sosyolojik tahribatın yarattığı bedeli millet olarak hep birlikte ödemekteyiz maalesef. İçinde bulunduğumuz bu kötü sürecin tek sorunlusu ise ülkedeki kötü siyasi yönetimdir! Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla Gazi Şehrimizi kaderine terk etmeyeceğiz. Hemşerilerimizi ve Kentimizin kötü gidişatını tersine çevirerek, işsizlikten-eğitime, sanayiden-ticarete, tarımdan-hayvancılığa her alanda atılımlar sağlayacak projelerimiz ile Gaziantep’e ve Ülkemize baharı getireceğiz” ifadelerini kullandı.   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.