Hava Durumu

“Huzur istiyoruz”

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala, siyasette artan gerilim vatandaşı huzursuz ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2023 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2023 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/

Ülkenin geçtiği sıkıntılı süreçte en önemli konunun huzur olduğunu belirten vatandaşlar, ortamı germemeleri konusunda siyasetçilere sesleniyor.

Türkiye, 14 Mayıs Pazar günü seçime gitmeye hazırlanırken, son dönemde siyasetçilere yönelik saldırılar ve yaşanan olaylar, vatandaşı huzursuz ediyor. Son dönemde yaşanan gerginlikler ile ilgili görüşlerini aldığımız vatandaşlar, “ Huzur istiyoruz.” sözleri ile siyasetçilere seslendiler.
Gaziantep sokaklarında görüşlerini aldığımız vatandaşlar, “ Demokrasinin olduğu bir ülkede bu görüntülerin olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Herkes istediği partiye oy verme, destekleme hakkına sahip. Sempatizanlık ve partizanlık yapılmamalı. Sonuçta bu ülkede hep birlikte yaşıyoruz. Bu ülkeyi 5 yıl için yönetecek kişileri seçmek için sandıklara gideceğiz. Siyasetçilerin de daha sorumlu davranmasını bekliyoruz.” şeklinde konuştular.
SANDIK GÜVENLİĞİ ŞÜPHELİ
Sandıkların güvenliği konusunda da bir sıkıntı olmadığını belirten vatandaşlar olduğu gibi, şüpheli olduğunu belirten vatandaşlar da oldukça fazlaydı. Böyle bir gergin ortamda sandık güvenliğinin de tartışılır hale geldiğini belirten vatandaşlar, “ Sandıklara güvenle gitmek, verdiğimiz oyun güven altında olduğunu düşünmek için siyasetçilerin tavrı çok önemli. Bu gergin ortamda sandık güvenliğinden de bahsedilemez.”şeklinde konuştular.
(E.KAVCI)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.