Hava Durumu

#Başkan Memik Yılmaz

Gaziantep Ekspres Gazetesi - Başkan Memik Yılmaz haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Başkan Memik Yılmaz haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

“Bizi Birbirimize Düşürmek İsteyen İnsanlar Var” Haber

“Bizi Birbirimize Düşürmek İsteyen İnsanlar Var”

İftar yemeğinde taraftarlara kısa bir konuşma yapan Başkan Memik Yılmaz, takımın kalan haftalarda puan alarak ligde kalacağına inandığını ancak takımın sahipsiz bırakıldığını belirterek isyan ederken ayrıca taraftarlara uyanık olmalarını ve bizi yalnız bırakmak isteyen ve birbirlerine düşürmek isteyen insanlar olduğunu söyledi. İftar yemeğinde konuşan başkan Yılmaz, "Çarşamba günü evimizde oldukça önemli ve çok kritik maça çıkıyoruz satılan bilet sayısı 920 arkadaşlar. Tepki gösteriyorsanız buna gösterin, bunları konuşun. Bu takım inşallah ligde kalacak ama arkadaşlar bizi yalnız bırakıyorlar." Hepimiz Aynı Geminin İçindeyiz     Sözlerine şöyle devam eden Başkan Memik Yılmaz; "Şimdi şu son kalan 7 maçımızda ben şuna da İnanıyorum ki sizlerde üzerinize görevi layıkıyla yerine getirip memleketimizin namusu olan takımımıza sahip çıkacağınıza canı gönülden inanıyorum. Ama bunu yaparken de yalnız hepimizin değil, memleketin sorunuysa herkeste biraz üzerine düşeni yapması lazım diye inananlardanım. Bizi yalnız bırakmaya çalışanlar var, bizleri birbirimizden kötü etmeye çalışan insanlar var arkadaşlar. Bunun için uyanık olalım, böyle bir şeye meydan vermemek için takımımıza sahip çıkalım. Bu takım hepimizin, hepimiz aynı gemideyiz. İnşallah Allah’ın izniyle de şu maçları bitirip ligde tutunursak daha da güzel şeyler yapacağımıza ve hep beraber başaracağımıza, yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.   

Morozov'a Yine Talip Olduk Ancak…. Haber

Morozov'a Yine Talip Olduk Ancak….

Büyük uğraş verdiği ve sezon başında alamadığı oyuncuyu yeniden almak için girişimlerde bulunan kırmızı-siyahlılar, Belaruslu oyuncu ile büyük ölçüde anlaşmaya yakın olduğu ancak kulübün serbest kalır maddesinde 350 bin Euro nedeniyle pürüzler olduğu öğrenildi. Sumudica Kararsız Yılmaz, Para Vermek İstemiyor 28 maçta 16 gol atarak dikkatleri daha çok üzerine çeken Vladislav Morozov ile görüşmeler sıcağı sıcağına devam ederken sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncunun sözleşmesinde 350 bin Euro’ya serbest kalır maddesi bulunuyor. Teknik Direktör Marius Sumudica, oyuncunun alınması konusunda kararsız ama olursa olabilir okeyi verirken Başkan Memik Yılmaz'ın ise serbest kalır maddesinde ücreti ödemen oyuncuyu almak istiyor ancak şu anda oyuncuya başka kulüplerde istenilen ücretin altında serbest kalır ücretini vermek isteyen kulüplerin olduğu öğrenildi. Yöneticiler Transferi İstiyor Öte yandan transfer komitesinde yer alan 3 yöneticinin de 28 maçta 16 gol atan Belaruslu genç oyuncunun ısrarla alınmasını istediği ve sözleşmesindeki parayı da orta yolu bularak anlaşmaya çalışabileceklerini Başkan Memik Yılmaz'a bildirdi. Dinamo Minsk'te oldukça başarılı bir oyun ortaya koyan Morozov'un Avrupa'dan birkaç kulübünde peşinde olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı. Sezon başında kırmızı-siyahlı taraftarlarında alınmasını çok istediği Belaruslu oyuncunun transferini her an olumlu veya olumsuz sonuçlanması bekleniyor.   

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.