Hava Durumu

Mayo sektörünün öncüsü Marina Mayo ’dan Riyad ’ta defile başarısı

Tesettür mayo alanında Türkiye’nin sektör lideri firması Marina Mayo, İslam ülkelerinde önemli satış başarıları yakaladı. Marka, önemli bir başarıya imza atarak Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da defile düzenleyen ilk şirket oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2023 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2023 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Mayo sektörünün öncüsü Marina Mayo ’dan Riyad ’ta defile başarısı

Bursa’da 2013 yılında kurulan tesettür mayo markası kısa sürede ürün kalitesi ve uygun fiyat politikasıyla ön plana çıktı. 2017 yılında perakende satışa adım atan Marina Mayo, İslam ülkelerinde satış rakamlarını artırdı. Birçok körfez ülkesinde olduğu gibi Suudi Arabistan’da da geniş müşteri kitlesine ulaşan marka, başkent Riyad ’da düzenlediği defileyle ses getirdi. Türkiye’den, Riyad’da defile düzenleyen ilk marka olma ünvanını alan Marina Mayo ’nun etkinliğine ülkenin birçok ünlü ismi katıldı. Basın mensupları, Suudi Kraliyet ailesi, ünlü stilist ve modacılar da defilede yer aldı. Ayrıca Türkiye Suudi Arabistan Büyükelçisi

Özel mayo kumaşından üretilen üst düzey kalitedeki ürünler defilede ilgi çekti. Haşema, tesettür mayo ve yarı-tam kapalı mayoların sergilendiği etkinlikte en dikkat çekense su kaydırma özelliği olan ürünler oldu. Özel Bursa kumaşı üretimi mayolar, havuz ve denizden çıktıktan sonra kısa sürede kuruma özelliğine sahip.

Yurtdışında yeni mağazalar yolda

Marina Mayo ’nun Suudi Arabistan’da düzenlenen defilesinin ardından, körfez grup şirketleriyle görüşmeler sağlandı. Görüşmelerde Marina Store zincir mağazalarının yanı sıra corner, bayilik ve franchise teklifleri de gündeme geldi. Şirket yetkilileri, körfez bölgesinde yerel grup şirketleriyle görüşmelerin devam ettiğini aktardı.

Firmanın küresel büyüme sürecinde diğer bir önemli adım da Amerika distribütörlük anlaşması oldu. Okro Group, Marina Mayo ile Amerika distribütörlüğü konusunda anlaştı. Yarı kapalı mayo, tam kapalı mayo tesettürlü mayo ve Kimono Pareo ürün gruplarının ABD ve diğer ülkelerdeki alıcılara ulaşması sürecinde, Okro satış operasyonunu yürütecek. Ayrıca CNR uluslararası fuarına katılan marka, standında ciddi bir ilgi gördü. Yerli yabancı birçok firma şirketin standını ziyaret ederken, yeni iş birliği talepleri geldi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.