Hava Durumu

Plystation 5 Fiyatları

Oyun oynamak amacıyla geliştirilmiş olan cihazlar teknolojinin gelişmesi ile birlikte farklı özelliklerde tasarlanmıştır. Playstation 5 televizyon ve monitör gibi ekranlara bağlantı yapılarak kullanılır.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2023 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2023 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Plystation 5 Fiyatları

 İçerisinde birçok oyunun yer alması sayesinde keyifli vakit geçirilmesine yardımcı olur. Playstation 5 çeşitleri özellikleri ve detayları hakkında bilgi sahibi olmak için Cimri.com u ziyaret edebilirsiniz. PS 5 Sony markası tarafından 2020 yılında üretilmiştir. Özellikleri ve tasarımı açısından farklı sürümlerdeki playstation modellerine oranla daha gelişmiş özelliklere sahiptir. Teknik özellikleri arasında 4K ve 8K video ve görüntü kalitesini sunma özelliği bulunan PS 5 oyun konsolu sayesinde net bir görüntüye sahip oyunların daha gerçekçi gibi görünmesi sağlanmış olunur. 

 

Plystation 5 Fiyatlarını En Uygun Fiyatlar İçin Cimri.com'da Karşılaştır

Playstation 5 oyun konsolu içerisinde özel olarak geliştirilmiş olan AMD Zen 2 işlemci bulunur. GDDR6 bellek yapısı kullanılarak geliştirilmiş olan playstation 5 16 Gb kapasiteye sahip bellek yapısı vardır. Daha hızlı işlemlerin yapılması amacıyla NVMe SSD kullanılmış olması sayesinde güçlü bir donanıma sahiptir. 825 GB depolama alan kapasitesi ihtiyaçlar ve kullanıcının istekleri doğrultusunda yükseltilebilir özelliği vardır. PS 5 modelleri donanım özellikleri sayesinde grafik ve görüntülerin hızlı bir şekilde ekrana yansıtılmasını sağlamış olduğu gibi 4K ve 8K destek özelliği ile oyunların daha keyifli olmasına yardımcı olur. PS 5 en ucuz Cimri.com’da karşılaştırma yapılarak alışverişlerin daha ekonomik yapılmasına yardımcı olur. 

 

Plystation 5  Nereden Alınır?

Yeni nesil Dualsense kontrol cihazı sayesinde oyunların daha keyifli olarak yapılması sağlanır. Kontrol cihazının gelişmiş olması ve dokunsal geri bildirim özelliğinin bulunması sayesinde oyun oynarken kontrol cihazından oyuna bağlı olarak titreşim verme özelliği vardır. Kontrol cihazının adaptif tetik düğmeleri sayesinde daha keyifli oyun oynanması sağlanmış olduğu gibi mikrofon özelliği ile canlı oyunlarda kullanılabilir. PS 5 fiyatları sunmuş olduğu avantajlar ve özelliklere bağlı olarak belirlenir. İnternet erişim özelliği, video izleme, müzik dinleme gibi işlemlerin yapılabilmesi sayesinde sadece oyun amaçlı olarak kullanılmayıp fonksiyonel kullanım olanağı sunar. PS 5 fiyatları Cimri.com içerisinde farklı satış sitelerine oranla akıllı filtreleme kullanılarak en düşük fiyatlı satış noktasının bulunmasını sağlar. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.