Hava Durumu

Ak Parti’de hazırlıklar tamam…

Ak Parti'de seçimi Marakoğlu yönetecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2023 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2023 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Ak Parti’de hazırlıklar tamam…

AK Parti Gaziantep Teşkilat Üyeleri, 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri için görev yapacak Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) yönetimlerini belirledi. AK Parti Gaziantep İl SKM Başkanlığına ise Ömer Marakoğlu atandı.

Gaziantep İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, İl Başkanı Ertuğrul Teymur tarafından belirlenen Seçim Koordinasyon Merkezi yönetimlerine; SKM Başkanı olarak Ömer Marakoğlu atanırken SKM Başkan Vekilliği görevlerine Bülent Ateş, Hakan Benzer ve Ahmet Parlak getirildi.

Güçlü bir ekiple 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri için çalışmaya başlayan AK Parti Gaziantep Teşkilatı, SKM programları kapsamında yapılan istişare ve değerlendirme toplantıları sonucunda yol haritasını belirledi. Yapılan açıklamaya göre ‘5 yıllık görev süreci kapsamında; ülkemiz ve şehrimizin gelişmesine yönelik planlanan projeleri ve yatırımları vatandaşlarımıza anlatmak için mahalle, sokak ve evlerde çalışma yapmayı planlıyor ve Türkiye Yüzyılı vizyonunu hemşehrilerimizle birlikte inşa etmeyi hedefliyoruz.’ denildi.

Milletvekili adayları, yerel yöneticiler, il ve ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte bir dizi temas ve ziyaret planlayan SKM yönetimleri tarafından ‘esnaf, pazar yerleri, taksi ve minibüs durakları, camiler, ofisler, kahvehaneler, millet kıraathaneleri, alışveriş merkezleri, organize sanayi bölgeleri gibi yerlerde de buluşmalar yapılarak kentte çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmamak ve 7’den 70’e tüm hemşehrilerimize dokunmak için canla başla çalışacaklarının da altını çizerek belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.