Hava Durumu

“Bay Kemal, Cumhurbaşkanı olacak”

CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Vijdan Aktaş, “ 28 Mayıs’ta 1 fazla oy alan kişi kazanacak. O kişi de Kemal Kılıçdaroğlu olacak.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2023 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Bay Kemal, Cumhurbaşkanı olacak”

28 Mayıs’ta vatandaşların bir kez daha sandık başına gideceğini hatırlatan CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Vijdan Aktaş, “ 28 Mayıs’ta 1 fazla oy alan kişi kazanacak. O kişi de Kemal Kılıçdaroğlu olacak.” dedi.
14 Mayıs seçimlerinin ardından ülke, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna odaklandı. CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Vijdan Aktaş, ikinci turda 1 fazla oy alanın kazanacağını hatırlatarak, “28 Mayıs’ta milletimiz bir kez daha sandık başına gidecek. Biz inanıyoruz ki Bay Kemal cumhurbaşkanı olacak. Çünkü Türkiye’nin buna ihtiyacı var, seçime ihtiyacı var. Değişime ihtiyacı var.” dedi.


DEĞİŞİM İSTEYENLER DAHA FAZLA
İlk tur seçimlerinin sonuçlarını iyi irdelemek gerektiğini belirten Aktaş, “İlk turdaki, en büyük gerçek; sandıktan değişim mesajı çıkmıştır. Değişim isteyenler artık bu ülkede istemeyenlerden daha fazla. Ancak çok daha fazla mücadele etmesi gereken taraf da biziz. Sorumluluğumuzun farkındayız. Biz bunun bilinci ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.  İlk turda sandığa giden bütün vatandaşlarımızı da, 28 Mayıs’ta bir kez daha görevlerini yapmaya davet ediyoruz.”şeklinde konuştu.
(C.BOZKURT)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.