Hava Durumu

Büyükşehir Meclisi, yine gergindi

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan ayı ilk oturumunda deprem tartışmaları, gerginliğe neden olmuştu. Meclisin ikinci oturumu da gergin bir ortamda geçti.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2023 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2023 22:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/

CHP’li üyelerin faaliyet raporu ile ilgili oturuma belediye başkanlarının katılmamasını eleştirmesi, karşılıklı atışmalara sebep oldu.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan ayı ikinci oturumu Osman Toprak başkanlığında gerçekleştirildi. Katılımın az olduğu ikinci toplantı da gergin bir ortamda geçti. Meclisin ilk toplantısında deprem çalışmaları tartışmaları yaşanırken, ikinci oturumda da faaliyet raporu nedeniyle tartışma yaşandı. Metro AVM arkasındaki arazi ile ilgili tartışmalarda da tansiyon yükseldi. 
İŞİNİZE GÜVENMİYORLAR MI?
Faaliyet raporunun görüşüleceği oturuma Ak Partili üyelerin katılmamasını eleştiren CHP Meclis Üyesi Yılmaz Kireç, “ Faaliyet raporunuz oylanacak, belediye başkanlarınızın hiçbiri toplantıya katılmıyor. Sizin üyeleriniz, yoksa faaliyet raporunuzu onaylamamak için, sizin işinize güvenmedikleri için mi oylamaya gelmiyorlar?” dedi.


YÜZÜNÜZ KIZARACAKTIR
 Kireç’in sözlerine Ak Partili meclis üyeleri tepki gösterirken, karşılıklı atışmalar yaşandı. Osman Toprak, tartışmaları sonlandırırken, “ Bizim üyelerimiz bizim yaptığımız işleri destekler ve arkasında durur. Belediye başkanlarının neden olmadığını sorguluyorsunuz. Şimdi söyleyeceğim zaman sanırım yüzünüz kızaracaktır. Gaziantep Valisi Davut Gül’ün annesi hanımefendi vefat etti. Bütün belediye başkanlarımız da bu cenazeye katıldı. O nedenle bu toplantıda yoklar.”dedi.
Faaliyet raporu dışında Metro AVM arkasındaki arazi ile ilgili de yoğun tartışmalar yaşandı. 
(E.KAVCI)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.