Hava Durumu

CHP, Barak Bölgesine  Müjdelerle Gitti

Son olarak Oğuzeli’nin Güveçli köyünde vatandaşlarla yemekte bir araya gelen CHP Gaziantep Milletvekili adayı Hasan Öztürkmen ve Millet İttifakı bileşenleri, Barak Bölgesine müjdelerle gittiler.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2023 20:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2023 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
CHP, Barak Bölgesine  Müjdelerle Gitti

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Hasan Öztürkmen ve Millet İttifakı bileşenleri, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Oğuzeli’nin Güveçli köyünde vatandaşlarla yemekte bir araya gelen CHP Gaziantep Milletvekili adayı Hasan Öztürkmen ve Millet İttifakı bileşenleri, Barak Bölgesine müjdelerle gittiler.

ÖZTÜRKMEN: DEĞİŞİMİN ÇOBAN ATEŞİ BARAK OVASI OLACAK

İktidar değişiminin başlangıcı, çoban ateşi Barak ovası olacak diyen CHP Gaziantep Milletvekili adayı Hasan Öztürkmen, ‘’Yaklaşık 20 günden bu yana sahalardayım. Oğuzeli’nin, Nizip’in, Karkamış’ın, İslahiye’nin, Nurdağı’nın köylerinde, Organize Sanayi Bölgesinde çalışan emekçilerle, Gaziantep’in merkezinde esnafla, pazaryerinde vatandaşla ve pazar esnafıyla birlikteyim. Şunu görüyorum ki. Gelen bir dip dalga var, Türk halkı değişim istiyor. Bununda başlangıç noktası ve çoban ateşi Barak ovası olacaktır’’.

ÖZTÜRKMEN İKTİDARA SERT YÜKLENDi

İktidara çok sert sözlerle yüklenen Öztürkmen, ‘’Bütün köylerde çok büyük ilgi görüyoruz, coşkuyla karşılanıyoruz. 21 yıldır iktidarda olan AKP, bölgemize verdiği, vatandaşımıza verdiği hiç bir vaadi yerine getirmemiştir. Bırakın Fırat nehrinin suyunun Barak ovasına gelmesini, yeni fabrikalar açmayı, köyler arasında yol yok. İktidar partisi AKP, bu halkın oylarını aldı, bu halkın umutlarını söndürdü, yandaşlarını zengin etti. Yandaşlarına Cumhuriyet’in bütün kazanımlarını peşkeş çekti. O nedenle halk artık bunlara yeter diyor. Hiç bir vaatlerine inanmıyoruz diyor’’.

BARAK BÖLGESİNE MÜJDELER

Barak bölgesine önemli müjdelerle geldiğini belirten CHP adayı Hasan Öztürkmen, ‘’Ben Barak bölgesine gelirken 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştüm. Kendisine bölgemizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan Barak’ın bereketli topraklarını Fırat’ın suyuyla buluşturan bir sulama projesini ilettim. Sayın Cumhurbaşkanımız da Barak bölgesinin Fırat’ın suyuyla buluşturacağının sözünü aldım. En kısa zamanda bu bölgeyi Fırat’ın suyuyla buluşturacağız dedi. Barak bölgesine bir diğer projemiz, müjdemiz, Barak’lı çiftçilerimizin emeklerini değerlendiren, fıstığını değerlendiren Güneydoğu Birliği yeniden açacağız. Üçüncü müjdemiz ise Barak bölgesine güneş enerjisi santrali kurağız, elektriği ücretsiz olarak vereceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.