Hava Durumu

CHP’de il kongre tarihi belli oldu

CHP Gaziantep’te ilçe kongrelerin tamamlanmasının ardından gözler il kongresine çevrildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2023 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2023 15:16
https://www.gazeteekspres.com/
CHP’de il kongre tarihi belli oldu

CHP Gaziantep İl Başkanı Karaca Bozgeyik, ekibimize yaptığı açıklamalarda İl kongresinin 24 Eylül’de yapılması yönünde karar aldıklarını açıkladı. Bozgeyik, Genel Merkez’den onay beklediklerini de söyledi.

İl kongresinin 24 Eylül’de yapılacağını açıklayan CHP Gaziantep İl Başkanı Karaca Bozgeyik, “Çok güzel, dinamik ilçe kongreleri süreci yaşandı. Partimizdeki değişim, gelişim, heyecan, yerel seçimlere yönelik kazanma isteği, talebi bizi fazlasıyla memnun etti. Dolayısıyla bu talebin doğru yönetilmesi gerekiyor. İl kongremizi de yaptıktan sonra seçilen arkadaşların tamamen yerel seçimlere yönelik çalışmalar içerisine gireceği konusunda hemfikiriz. İl Kongresi için 24 Eylül Pazar tarihini belirledik. Yerel seçimler süreci var. Genel merkezin fikri doğrultusunda bu takvim açıklanacak. Bizim önerdiğimiz 24 Eylül. Önemli bir il kongresine gidiyoruz” dedi

CUMHURİYET HALK PARTİSİ KÖKLÜ BİR PARTİ

Adaylık süreci ile ilgili de bilgi veren Bozgeyik, “Aday olmayı düşünen arkadaşlarımız var. Dolayısıyla alanda çalışıyor arkadaşlarımız. Bu partimiz adına sevindirici bir olay. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi köklü bir parti. Yüz yıllık bir parti. Cumhuriyet'i kuran, geliştiren bir parti. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülke için gerekli olan bir parti. Dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarında Halk Partisi'nin ilçeyi ve ili yönetmeye aday arkadaşlarımızın olması, çoğalması memnuniyet verici. Sonuçta bir yarış, bu yarışın demokratik zeminde nezaket çerçevesinde saygı ve sevgi eksilmeden oluşması gerekiyor. Biz de il yönetimi olarak hassasiyetle buna karşı dikkatli davranıyoruz bu süreç doğru yönetiliyor şu ana kadar. Bu süreci partimize zarar vermeden, partimizi büyütecek şekilde yönetmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

KAZANAN PARTİMİZ OLSUN

İl kongresi için adaylıkta adı geçen isimler hakkında açıklamalarda bulunan Bozgeyik, “Evet. Bunlar partimizin değerli önemli unsurları, figürleri. Dolayısıyla aday olma hakları vardır. Kamuoyunda isimleri geçiyorsa da elbette saygı duymak gerekiyor. Herkesin bu partiye katkı koymak, omuz vermek gibi bir düşüncesi var. Bu il kongresinden partimizin Birleşerek barışarak, büyüyerek çıkması konusunda bütün arkadaşlarımıza önemli sorumluluk düşmekte. Bu sorumluluğun da arkadaşlarımızın farkında olduğunu düşünüyorum. Aday olacak arkadaşlara başarılar diliyorum. Kazanan partimiz olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.