Hava Durumu

CHP’li gençler sıkı çalışıyor

CHP Gaziantep Gençlik Kollarında seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. CHP’li gençler Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni seçmenlere gönderdiği mektubu sahiplerine ulaştırıyor. 

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2023 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2023 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
CHP’li gençler sıkı çalışıyor


Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni oy kullanacak gençlere yazdığı mektup, tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak Gaziantep’te de dağıtılıyor. 
Gaziantep'in Nizip ilçesinde devam eden etkinlik ve eş zamanlı stant çalışması yapıldı. 
CHP Gaziantep İl Gençlik kolları başkanı Av. Okan Karlıdağ seçim alışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Karlıdağ, ’’ Türkiye’nin kader seçimi olan 2023 Genel Seçimlerinde, ilk defa oy kullanacak 6 milyon civarında yeni seçmen var.  Bu rakam, seçimlerde oy kullanacak toplam seçmen sayısının yaklaşık ’una tekabül ediyor. Bununla ilgili olarak Genel Merkezimizin “Güç Sende Senin Elinde” adı altında harika bir projesi var. Bu proje kapsamında biz, CHP Gaziantep Gençlik Kolları olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk defa oy kullanacak seçmenlere yazmış olduğu mektubunu, tek tek evlerini ziyaret ederek genç kardeşlerimize takdim ediyoruz. ‘’ dedi.
dedi. İlçelerdeki çalışmalar hakkında da bilgi veren Karlıdağ ‘’Gençlik Kolları olarak, Güç Sende Senin Elinde Projesi kapsamında Gaziantep’teki çalışmalarımızı 6 Şubat depreminden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçelerimiz hariç olmak üzere kalan 7 ilçemizin tamamında hızla sürdürüyoruz.’’şeklinde konuştu.


YENİ SEÇMENLER DEĞİŞİM İSTİYOR
Nizipli gençler sosyal medya üzerinden mektupları beklediğine dair paylaşım yaparak CHP Nizip Gençlik Kollarına desteklerini sunuyor. Şehrin genelinde bulunan gençlerin düşüncelerini dinleyen Gençlik Kolları Başkanı ‘’Saha çalışmalarımızda edindiğimiz genel kanıya göre gençler hayat pahalılığı, sosyal hak ve özgürlüklerden hayli şikâyetçi. Ayrıca gençlerin neredeyse tamamı gelecek kaygısı yaşıyor. Bu sebeplerle mutlak bir değişim istiyorlar. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na ise oldukça sıcak bakıyorlar. ‘’ dedi. CHP Gaziantep Gençlik Örgütü seçimden çok ümitli.  Karlıdağ ‘’Özellikle gençlerin büyük rol oynayacağı Türkiye’nin kader seçiminde milletimiz, AKP hükümetine gerekli cevabı sandıkta verecektir.’’ diyerek iktidarın değişeceğinden emin olduğunu dile getirdi. 


(E.KAVCI)


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.