Hava Durumu

CHP, Mitingle Moral Buldu

“14 Mayıs’ta yeni bir dönem başlayacak”

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2023 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2023 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
CHP, Mitingle Moral Buldu

Gaziantep’te 26 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilen Ekrem İmamoğlu mitinginin, partililere büyük moral olduğunu belirten CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Vijdan Aktaş, “ İktidar yürüyüşünün görüntüsünü Çarşamba günü bir kez daha gördük. 14 Mayıs’ta ülkemiz için, şehrimiz için yeni bir dönem başlayacağına dair inancımız, daha da arttı.” dedi.

14 Mayıs seçimleri için partiler ve adaylar sıkı bir çalışma içerisine girerken, şehirde düzenlenen mitingler heyecanı daha da arttırıyor. Parti olarak sıkı bir çalışma programı içerisinde olduklarını belirten CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Vijdan Aktaş, “ Sayın İmamoğlu da, Çarşamba günü şehrimize gelerek, bize güç verdi, moral verdi.” dedi.

Parti Teşkilatı Daha Umutlu

26 Nisan Çarşamba günü coşkulu bir mitinge şahit olduklarını belirten Aktaş, “ Taşıma olmadan, tamamen gönüllülük esasıyla vatandaşlarımız, bize ayrılan alanı doldurdu. Üstelik alandaki coşku da görülmeye değerdi.

Mitinge gösterilen ilgi ve yaşanan coşku, bizi 14 Mayıs için daha umutlandırdı. 14 Mayıs’ta yeni bir dönemin başlayacağına dair inancımız daha da arttı. Partililerimiz, çalışma temposunu miting sonrası iyice arttırdı. Bu tablo, hem Gaziantep’te, hem Türkiye’de iktidarın müjdecisidir.” şeklinde konuştu.

Bütün Adaylarımız Canla Başla Çalışıyor

Geçirdiği kazanın ardından birkaç gün sahadan uzak kaldığını hatırlatan Aktaş, “ Çok şükür, tekrar sahaya çıkabilecek duruma geldim. Bu süreçte hem partililerimiz, hem adaylarımız tempoyu hiç düşürmeden sahadaydı. Bugün ben de onlara katılma imkanı buldum. CHP bütün adayları ile, partiye gönül vermişleriyle canla başla iktidar için çalışıyor.”dedi.

(E.KAVCI)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.