Hava Durumu

Düztepe’de Kılıçdaroğlu kıl payı önde

Ekspres ekibi sahada, 14 Mayıs seçimleri için sahaya inen ekiplerinin ilk durağı Düztepe oldu

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2023 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2023 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/

14 Mayıs seçimleri için sahaya inen ekiplerinin ilk durağı Düztepe oldu. Düztepe’de vatandaşlarla görüşen arkadaşlarımız, mahallenin nabzını tuttu. 14 Mayıs’ta Düztepe’de kıyasıya mücadele olacak gibi görünüyor. 
14 Mayıs seçimleri öncesi Ekspres Gazetesi ekipleri de sahaya indi. Ekibimiz seçim sürecinde mahallelerde vatandaşın nabzını tutacak, mahallelerin sıkıntılarını gündeme getirecek. Yaygın anket şirketleri Türkiye genelinde 3 bin görüşme ile Türkiye sonuçlarını tahmin ederken, Ekspres ekibi Gaziantep’te 10 mahallede 3 bin kişi ile görüşerek, vatandaşın nabzını ortaya koyacak. 


KILIÇDAROĞLU KILPAYI ÖNDE


Ekspres ekiplerinin seçim çalışması kapsamında ilk durağı Düztepe semti oldu. Çamlık Parkı ve mahalle içerisinde vatandaşlarla görüşen arkadaşlarımızın çalışmasına göre; Düztepe’de Cumhurbaşkanlığı için Kemal Kılıçdaroğlu kıl payı önde görünüyor. Kılıçdaroğlu için yüzde 48’lik bir destek yorumu gelirken, görüşülenlerin yüzde 47’si de oyunun Erdoğan’a olduğunu dile getirdi. Muharrem İnce yüzde 3, Sinan Oğan ise yüzde 2’lik destek aldı.

DÜZTEPE’DE HER PARTİYE DESTEK VAR



Düztepe’de 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek genel seçimler için her partiye destek açıklamaları alındı. Genel seçimler için CHP, Düztepe’de yüzde 38’lik oran ile birinci parti olarak görünüyor. İkinci sıradaki Ak Parti’nin ise oy oranı yüzde 34.
Düztepe’de üçüncü sırada ise kararsızlar var. Yüzde 11’lik bir kesim, genel seçimler için kararsız olduğunu dile getirdi. 


Düztepe’de MHP’ye yüzde 5, Yeşil Sol Parti’ye yüzde 3, İyi Parti’ye yüzde 2, BBP’ye ise yüzde 1’lik destek çıktı. Yüzde 4’lük bir kesim ise oy kullanmaya gitmeyeceğini dile getirdi.
Ekiplerimizin çalışmasına göre Düztepe’de 14 Mayıs’a kadar partilerin performansı sonucu belirleyecek.
(E.KAVCI) 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.