Hava Durumu

Erbakan, aday tanıtım toplantısına katıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gaziantep milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldı

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2023 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2023 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Erbakan, aday tanıtım toplantısına katıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gaziantep milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldı. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan aday tanıtım toplantısında partililer tarafından coşkulu şekilde karşılanan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, önemli açıklamalarda bulundu.

14 Mayıs'ta Türkiye'nin tarihi bir seçim için sandık başına gideceğini ifade eden Erbakan, "14 Mayıs'ta yapılacak seçimler Türkiye için tarihi bir anlam taşıyor. 14 Mayıs tarihi Yeniden Refah Partisi ve Cumhur İttifakı için büyük zaferlere vesile olacak" dedi.

"Ülkemiz için Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere girme kararı aldık”

Erbakan, partisinin il başkanlığı önünde düzenlediği mitingde, “Hepimizin bildiği gibi Yeniden Refah Partisi olarak seçimler öncesinde son derece önemli stratejik bir karar aldık. Ülkemiz için, milletimiz için, devletimiz için, yeni nesiller için, ailemizin korunması için, inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımız için Yeniden Refah Partisi olarak Cumhur İttifakının çatısı altında seçimlere girme kararı aldık. Bu kararımızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Neden böyle söyledim, neden ailemiz için, yeni nesillerimiz için, devletimiz için, ülkemiz için böyle bir karar aldık, dedim. Çünkü karşı bloktaki partilerin, yedili masanın temsilcilerinin ve özellikle de yedili masadaki en önde gelen parti olan CHP'nin sözcülerinin ifade ettikleri, bizi böyle bir karar almaya itti de onun için. Böyle bir yedili masanın Türkiye'de iktidar olmasına vesile olmamak adına ülkemiz, milletimiz için böyle bir kararı aldık neden böyle söylüyorum işte açıklamaları ortada, gerçekten de 2023'ün Türkiye’sinde bu açıklamaları yaparak seçime girdiklerine inanmakta zorlanıyoruz” dedi.

"Geçmişten beri milletin inancıyla kavgalı bir yapıya sahip olan CHP bu seçimde de gerçek yüzünü gösteriyor"

Konuşmasında CHP ve Millet İttifakı'nın milletin değerleriyle kavgalı bir tutum sergilediğini ifade eden Fatih Erbakan, “Bunlar 4-6 yaş arasındaki çocuklarımızın Kur'an öğrenmesine karşı. Bin sene İslam'a bayraktarlık yapmış bir ecdadın torunlarına, bu ecdadın torunlarına bu aziz milletimize söylediklerine bak. Bu insanlar elbette ki çoluğuna çocuğuna Kur'an öğretecek, dinini öğretecek ama hayır. Bunlar geçmişten beri milletin değerleri ile inancıyla kavgalı bir yapıya sahip. CHP bu seçimde de gerçek yüzünü gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.