Hava Durumu

“Gaziantep’i temsil etmek onurdu”

HDP’de üçüncü dönem aday olmama kuralı gereği 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde aday olamayan HDP Gaziantep Milletvekili Mahmut Toğrul, Gaziantep'i TBMM'de temsil etmenin onun için hayatının en onurlu dönemi olarak adlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2023 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2023 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Gaziantep’i temsil etmek onurdu”


15 Mayıs’ta Gaziantep milletvekilliği sona erecek olan HDP Gaziantep Milletvekili Mahmut Toğrul, görev süresinin sona ermesi nedeniyle bir basın açıklaması yayımladı. Toğrul, “‘’Gaziantep'i Temsil Etmek Hayatımın En Onurlu Dönemi’’dedi.
Gaziantep eski HDP milletvekili Mahmut Toğrul '' 7 Haziran 2015 tarihinden bu yana 25, 26 ve 27. Dönem olmak üzere üç dönem Gaziantep halkının iradesiyle TBMM’de Gaziantep’i temsil etmeye çalıştım. Bu dönemlerde mecliste Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar ve Bilgi Teknolojileri Komisyonu ve Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonlarında görev aldım. Son beş yılda TBMM İdare Amiri olarak görev yaptım. Milletvekilliği görevim süresince gerek soru ve araştırma önergeleriyle gerekse meclis konuşmalarıyla ülkemizin ve ilimizin sorunlarını meclis gündemine taşımaya çalıştım. Halkımızın yaşadığı sorunları, sorunu yaşayanların kimliğine, inancına veya siyasi görüşüne bakmadan çözmek için elimden geleni yapmaya çalıştım. Yerel Basın, Sivil Toplum Kuruluşları, Emek Meslek Örgütleri ve Yöre Dernekleriyle yakın ilişki içinde olarak kentimizin sorunlarını çözmeye çalıştım. Görevim süresince eksiklik ve yetmezliklerim mutlaka olmuştur. Ama halkımız bilmelidir ki, samimiyetle elimden geleni yapmaya çalıştım.''dedi.
‘’Gaziantep'i Temsil Etmek Hayatımın En Onurlu Dönemi’’   
Mahmut Toğrul yaptığı açıklamada Gaziantep'i TBMM'de temsil etmenin onun için hayatının en onurlu dönemi olarak adlandırdı. Toğrul, ‘’Bu onuru bana yaşatan partime, partimin her düzeyde emektarlarına, tüm zor koşullara rağmen partisini yalnız bırakmayan partimiz seçmenleri başta olmak üzere Basına, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Emek Meslek Örgütlerine, Yöre Derneklerine ve tüm Gaziantep halkına çok teşekkür ediyorum. Bu dönemde istemeden de olsa kalbini kırdığım, üzdüğüm insanlarımızdan peşinen özür diliyorum, haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Varsa benim bir hakkım, hakkımı helal ediyorum. Hayatımın bundan sonraki döneminde de halkıma siyasi, akademik veya farklı düzlemlerde hizmet etmeye devam edeceğim’’ diyerek gaziantep halkına teşekkürlerini iletti.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.