Hava Durumu

“Gaziantep’in kazanması için buradayız”

Yeşil Sol Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Sevda Karaca sabah saatlerinde Şahinbey ilçesindeki okulları dolaşarak sandık görevlilerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2023 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2023 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Gaziantep’in kazanması için buradayız”

Karaca, “Bütün usulsüzlüklere karşı, Gaziantep halkının kazanması için buradayız. Burada olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yeşil Sol Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Sevda Karaca sabah saatlerinde Şahinbey ilçesindeki okulları dolaşarak sandık görevlilerini ziyaret etti. Karaca, Yasemin Erman Balsu İlkokulunda karşılaştığı CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Melih Meriç’e ise başarılar diledi.

Şahinbey ilçesindeki Hatice Karslıgil İlkokulunda oy kullanan Sevda Karaca, “Bu ülkeye eşitlik, özgürlük, barış, huzur gelsin diye sandık başlarındayız. Bu ülkede insanların sandığa oylarını attığı gibi çıkabilmesi için de her birimiz görev başında olacağız. Çünkü artık değişimin zamanı geldi. Artık bu ülkeye huzurun, barışın, emeğin zamanı geldi. Alınterinin hakkının almasının zamanı geldi. Bütün usulsüzlüklere karşı, Gaziantep halkının kazanması için buradayız. Burada olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.