Hava Durumu

“Gaziantep ortalamanın üzerinde olacak”

“Hayat pahalılığı oyları etkilemez”

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Gaziantep ortalamanın üzerinde olacak”

Ak Parti Milletvekili Adayı Şehzade Demir, Ak Parti’nin Gaziantep’te Türkiye ortalamasının üzerinde oy alacağını iddia ederek, “ Bunu saha çalışmalarımızda gözlemliyoruz. Ben oyların artacağını ve 8 milletvekili sayısının düşmeyeceğini düşünüyorum.” dedi.

Hüda-Par kontenjanından Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı olan Şehzade Demir, gazetemizi ziyaret ederek, seçim çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Saha çalışmalarında vatandaşın büyük ilgisi ile karşılaştıklarını belirten Demir, “ Ben oylarımızın artacağını düşünüyorum. Gaziantep’te 8 milletvekili sayısı korunacaktır. Gaziantep’te Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy oranı olacağını tahmin ediyorum.” dedi.


MEMLEKET MESELESİNE DÖNDÜ
Bundan bir ay kadar önce ülkenin gündeminin ekonomi olduğunu belirten Demir, “ Ancak zaman içerisinde seçimlerin yaklaşması ile birlikte konu memleket meselesi oldu. 
Muhalefetin anlayışı ve vaatleri değerlerimizle uyuşmuyor. Muhalefetin eleştirilerinin büyük kısmı ideolojik. İcraat yönelik vaatler yerine, hesap sorma üzerine kurulu söylemler dile getiriliyor. Vatandaş da bunu görüyor. 
Muhalefetin söylemleri yıkmaya yönelik çalışıyor. Mesela bizim üzerimizden bayrak en fazla suistimal edilen bir konu. Kimsenin bayrakla sorunu olamaz. Ben siyasette bunu dile getirmenin acizliğin ifadesi olduğunu düşünüyorum.” dedi.
HAYAT PAHALILIĞI OYLARI DEĞİŞTİRMEZ
Hayat pahalılığının bir gerçek olduğunu belirten Demir, “ İnsanların ekonomideki sıkıntı ile ilgili bizde şikayetleri oluyor. Bu konuda haklılar da. Ancak hayat pahalılığının oyları etkileyeceğini sanmıyorum. 
Çünkü az önce de dediğim gibi muhalefetin icraata yönelik bir vaadi yok. Sayın Erdoğan’ın yaptıkları ortada. Onun üzerine koyacak, bir şey ortaya koyamıyorlar. Vatandaş bunları görüyor Seçime yaklaşıldıkça ekonomi geride kalıyor. HüdaPar’ın da söylenenin aksine Ak Parti oylarına önemli katkı sağladığına inanıyoruz ve görüyoruz.” dedi.
(C.BOZKURT)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.