Hava Durumu

İmamoğlu mitingi, Kalealtı’nda yapılacak 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Gaziantep'te yapacağı mitingin, Kale altı 14 Şehit Park Anıtı Arkası Tur Otobüsleri Park alanında saat 17.00’de yapılacağı kesinleşti.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2023 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2023 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
İmamoğlu mitingi, Kalealtı’nda yapılacak 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ekrem İmamoğlu’nun mitingi öncesi yaşanan gerginliğin ardından, miting yeri konusunda anlaşma sağlandı. CHP Gaziantep İl başkanlığı tarafından, Gaziantep Valiliği’ne yazılan resmi yazıda 26 Nisan Çarşamba günü saat 17:00’deki miting için kent merkezindeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı talep edildi. 
Vali Gül gelen tepkilerin ardından açıklama yaptı “Bu konuda şehrimizde yapılacak mitingler için tıpkı Ali Babacan’a uygulandığı gibi Tabakhane Bölgesinde bulunan Otobüs Garajı olarak bilinen alanda miting yapılabileceğini konuştuk. Bize Demokrasi meydanı için başvuru yapılmadı, yapılsa bile zaten izin veremezdik. Şu anda sadece Ekrem İmamoğlu için değil tüm mitingler için Demokrasi meydanı verilmeyecek” ifadelerini kullandı.
Son karar ile istabul büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Gaziantep’te yapacağı mitingi  Kale altı 14 Şehit Park Anıtı Arkası Tur Otobüsleri Park alanında saat 17.00’de yapılacağı kesinleşti.
(C.BOZKURT)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.