Hava Durumu

İyi Parti’de “Akşener” Hazırlığı

Millet İttifakı’nda Ekrem İmamoğlu’nun ardından, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de Gaziantep’te bir miting düzenlemesi için çalışmalar devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2023 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2023 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
İyi Parti’de “Akşener” Hazırlığı

 Millet İttifakı’nda Ekrem İmamoğlu’nun ardından, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de Gaziantep’te bir miting düzenlemesi için çalışmalar devam ediyor. Akşener’in Mayıs ayının ilk haftasında Gaziantep’i ziyaret etmesi için temaslar sürüdürülüyor.

 Millet İttifakı’nda İmamoğlu mitingi ile yakalanan heyecanının, seçim öncesi Meral Akşener ile zirve yapması planlanıyor.

14 Mayıs seçimleri için çalışmalar devam ederken, partiler propaganda sürecini liderlerinin mitingleri ile desteklemek için çalışıyor. Millet İttifakı’nda da İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Gaziantep’te miting düzenlemesi için temaslar sürüyor.

Akşener’in programının uygunluk durumuna göre 6-9 Mayıs tarihleri arasında bir gün Gaziantep’e gelmesi bekleniyor. İyi Parti teşkilatı, seçimlerin son haftasında genel başkanlarının şehre yapacağı ziyaretin, şehir genelindeki çalışmalara büyük katkı yapacağına inanıyor.

(M.TÜRKMEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.