Hava Durumu

'Kazandık diyebiliriz'

Millet İttifakı’nın vatandaşa umut olduğunu belirten CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet İslam, “ Ziyaretlerimizde vatandaşın gözündeki ışıltıyı heyecanı görebiliyoruz. Farkın gün be gün açıldığını görüyoruz. Kazandık diyebiliriz.”şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2023 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2023 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
'Kazandık diyebiliriz'

CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet İslam ve çalışma ekibi gazetemizi ziyaret ederek, seçim çalışmaları ile ilgili görüşlerini paylaştı. 


SORUNLAR BİRLİKTE ÇÖZÜLECEK
6 partinin bir araya gelmesinin çok önemli olduğunu belirten İslam, “Bu ülkeyi tek kişi değil, 6 değişik fikrin temsilcileri yönetecek. Sorunlara birlikte çözüm arayacaklar. Seçim öncesi 2 bin 300 madde üzerinde ittifak yapıldı. Bu maddeler 2 bin 300 soruna çözüm demektir. 
Halkımız da bunun bilincine vardı. Bir olmanın, birlik olmanın gerektiğini artık herkes idrak etti.” şeklinde konuştu.
MİLLET KAZANDI, ÜLKE KAZANDI
Vatandaşın bu seçimlerde geleceğe daha umutlu baktığını gözlemlediklerini belirten İslam, “Bu nedenle biz farkın, gün be gün açıldığını görebiliyoruz. Ziyaret ettiğimiz noktalarda insanların gözündeki heyecanı, bize olan ilgilerini net olarak görüyoruz. O nedenle bence kazandık diyebiliriz.
Burada kazandık derken, bir partinin seçim kazanmasından bahsetmiyorum. Millet kazandı, ülkemiz kazandı, devlet kazandı. 14 Mayıs inşallah, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olacak.”dedi.
(Ö.ZOR)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.