Hava Durumu

'Medyamız yok, ama halkımız var'

Karaca, ” Bizim saraylardan akan milyonlarımız yok, bizim satın alınmış medyamız yok ama bizim onlardan daha güçlü olan halkımız var.” şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2023 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2023 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
'Medyamız yok, ama halkımız var'

Yeşil Sol Parti (YSP) Milletvekili Adayı Sevda Karaca, kadınların, gençlerin ve çocukların özgürlüğü için mücadele ettiklerini belirtirken,” Bizim saraylardan akan milyonlarımız yok, bizim satın alınmış medyamız yok ama bizim onlardan daha güçlü olan halkımız var.” Şeklinde konuştu.
Yeşil Sol Parti (YSP) 14 Mayıs seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle ziyaretlerini gerçekleştiren milletvekili adayları, halkın sorunlarına değiniyor. Yeşil Sol Parti (YSP) Milletvekili Adayı Sevda Karaca, “Sokaklarda, mahallelerde, ilçelerde devletin bütün imkanlarını kullanarak, halkımızın verdiği vergilerle seçim çalışması yapıyorlar. Bu ülkede inanç özgürlüğünü hiç yaşamamış olanlar varken, inanç özgürlüğü ad altında bu şehrin her sokağında katliam yapmış çeteleri besliyorlar. Bu çeteleri listelerini alıyorlar. Yardımlaşma, eğitim derneği adı altında mahallelerimizin içine kadar sokuyorlar” dedi. 
Gaziantep’i  bu çetelere sığınak haline getirdiklerini ifade eden Karaca, “Çocukların okula gittiği, kadınların pazara gittiği bu sokaklarda kol gezmelerine izin vermemek için buradayız” diye sözlerine devam etti.
Kadınların, gençlerin ve çocukların özgürlüğü için mücadele ettiklerini ifade eden Karaca, “Bizim saraylardan akan milyonlarımız yok, bizim satın alınmış medyamız yok ama bizim onlardan daha güçlü olan halkımız var. Biz sırtımızı bu güce dayayarak emekçilerimizin özgürlüğü için mücadele edeceğiz” dedi.
Yeşil Sol Parti (YSP)’in her bir adayının tek tek her vatandaşa ulaşmak için uğraştığını belirtti. Karaca, “Bizim, bizi bilmeyenlere ve halka korku salmaya çalışanlara karşı sokak sokak, ev ev gezip anlatmamız gerekiyor” söyledi.
Yeşil Sol Parti (YSP) Milletvekili Adayı Mahmut Toğrul, “Zulme karşı ortak noktamız var. Zulüm nerden gelirse gelsin, birlikte zulme karşı direnmemiz gerekiyor” dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.