Hava Durumu

MHP adayları, kamuoyu ile buluşuyor

“Gaziantep’te MHP rüzgârı esecek”

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2023 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2023 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
MHP adayları, kamuoyu ile buluşuyor

Gaziantep'te Milliyetçi Hareket Partisi rüzgâra eseceğini belirten Cahit Çıkmaz,” . 12 Nisan Çarşamba günü (Yarın) Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar toplantı salonunda da bir aday tanıtım programı gerçekleştireceğiz. Aday tanıtım programı gerçekleştirdikten sonra hemen akabinde alan çalışmalarımızı devam edeceğiz.”dedi.
Gaziantep'te Milliyetçi Hareket Partisi rüzgâra eseceğini belirten Cahit Çıkmaz, “ Türkiye'de ilk aday listesini açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi oldu. Yani Milliyetçi Hareket Partisi resmi iki gün kala aday listesini açıkladı. Bu da aslında şunu gösteriyor. Milliyetçi Hareket Partisi buna daha önceden de hazırdı. Gaziantep olarak biz zaten hazırdık.”dedi.
Pazar günü açıklanan milletvekili aday listelerini ve seçim sürecini değerlendiren Cahit Çıkmaz, “Geçmiş iki yıl zarfı içerisinde alanda çalıştığımız çalışmalarla birlikte listemizde bulunan her biri birbirinden değerli arkadaşlarımızla inşallah bu dönem 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde yani Gaziantep'te Milliyetçi Halk Partisi rüzgâra esecektir diye düşünüyorum. Milliyetçi Halk Partisi her yönüyle vatandaş tarafından teveccüh bulmuş. Vatandaş tarafından da teveccüh veriyor. 12 Nisan Çarşamba günü (Yarın) Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar toplantı salonunda da bir aday tanıtım programı gerçekleştireceğiz. Bizim yaptığımız ilçe ilçe, bölge toplantılarımız niteliği içerisinde tüm ilçelerimize ve tüm arkadaşlarımızla inşallah bu çalışmalarla birlikte buluşacağız.”dedi.

DEPREMDE ÇOK ŞEYE ŞAHİT OLDUK
Deprem bölgesindeki çalışmaları hakkında bilgi veren Çıkmaz, “Depremin ilk günü Nurdağı ve İslahiye bölgelerine gittik. Burada kendi ailelerimizi sağlam bir yere alıp sağlam dediğimiz de arabaların içerisine alıp bırakıp o bölgelerde iki arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz görüşme neticesinde o bölgelerde olmak istedik. Çok şeye şahit olduk. Çok şeyle karşılaştık. Milletimizin acısını bir nebze de olsa paylaşmak amacıyla gittik vicdanımız geri tekrar buraya dönmemizi el vermedi. Önce arama kurtarma çalışmalarına daha sonra da bu çalışmalarla birlikte yardım ve destek çalışmalarına devam ettik. Hala orada bulunan il yönetimi ilçe yönetimindeki arkadaşlarımızla bir koordine merkezi açmıştık. Depremin ilk günü itibariyle. O koordine merkezimizde günlük oradaki vatandaşlarımıza ihtiyaç duyulabileceği kadarıyla yanlarında olabilme amacıyla Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden özellikle İstanbul İzmir bölgelerinden teşkilatlarımız tarafından gönderilen yardımları oradaki depremden etkilenen vatandaşlarımıza yetiştiriyoruz.”dedi. 

SANDIK GÖREVLİLERİMİZİ İLÇE TEŞKİLATLARIMIZ TARAFINDAN YAZDIK
Yaşanan deprem felaketinin ardından siyaseti bir kenara bırakarak deprem bölgesinde çalışmalara yoğunlaştıklarını belirten Çıkmaz, “Depremde o her şeyi bir tarafa bırakarak yani siyaseti bir tarafa aslında bırakarak deprem bölgesinde yapılacak çalışmalarla alakalı yoğunlaşmıştık. Deprem bölgesinde önce çadır ihtiyacı vardı. Konteynere geçtiler. Şimdi konteynırdan prefabriğe geçmek istiyorlar. İnşallah kalıcı deprem bölgesindeki o süreç tamamlanmış olacak. Olması gerekliydi. Onun için böyle bir şey yapmıştım. Fakat yarın itibariyle aday tanıtım toplantımızı gerçekleştirdikten sonra bizim planımız programımız zaten hazır. Sandık görevlilerimizi ilçe teşkilatlarımız tarafından yazdık. Gaziantep'te 3 bin 992 tane asıl ve bunlar kadar da yedek üyelerimizi yazdık.”dedi. 

TEŞKİLATLAR OLARAK HAZIRIZ

Programlarının ve planlarının hazır olduğunu söyleyen Çıkmaz, “Teşkilatlar olarak hazırız. Nereleri gezeceğiz, nerelerde programlar yapacağız. Bunların planlaması da hazır. Mesela Perşembe günü Şehit Kamil ilçemizde cumartesi günü Şahinbey ilçemizde, cuma günü merkezde birer toplantı yaparak bu bölgesel toplantılarımızda yine kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yine aynı şekilde arkadaşlarımız ev ziyaretleri gerçekleştiriyorlar. Yani “komşum nasılsın” diye genel başkanımız tarafından emir ve talimatları üzerine Türkiye'nin her ilinde, her belediyesinde, her mahallesinde bu toplantılar yapılıyordu. Şimdi arkadaşlarımız yine aynı şekilde ev ziyaretleri ve çok farklı noktalarda kalabalık bir şekilde ziyaretler gerçekleştiriyorlar. Bununla birlikte her zamankinden daha yoğun, her zamankinden daha fazla enerjiyi harcayacağımız bir seçim olacak. Çünkü bu seçimleri Türkiye'nin kader seçimleri olarak yüzüncü yılında kader seçimleri olarak görüyoruz. Gaziantep'te de potansiyelimizin olduğunu biliyoruz. Bizim teşkilatlar olarak adaylarımıza her türlü kolaylığı sağlayabilmek amaçlı. Adaylarımıza destek olma amaçlı teşkilatlarımız her şeyimize hazır. Adaylarımızla birlikte inşallah tanıtımdan sonra da onların başarısı için Milliyetçi Halk Partisi'nin Gaziantep'te milletvekili sayısını artırabilmek amaçlı çalışmalarımızı yönlendireceğiz. Cumhurbaşkanı adayımızı gittiğimiz her yerde bütün işlerde söylüyoruz. İnşallah Cumhurbaşkanımız ilk turda çok güçlü bir şekilde seçileceğine de inanıyoruz. Cumhur İttifakı'nın zaferi milletin zaferi olarak görüyoruz. Çünkü diğer tarafta bulunanlara yani Millet İttifakı'nın içerisinde bulunanların millette bir derdinin olmadığını milleti bölmeye, parçalamaya, cumhuriyetin temel niteliklerinden, cumhuriyetten öc alacağız diye gelenlerinle birlikte olabilmek, sadece seçimi kazanabilmek için her türlü pitneyle, her türlü düşmanla, her türlü Türkiye'ye karşı içeride ya da dışarıda yıkıcı emelleri olan yakıcı, yıkıcı emelleri olan insanlarla bir araya gelenlere milletimiz 14 Mayıs'ta gereken cevabı verecektir” şeklinde konuştu.
C.BOZKURT
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.