Hava Durumu

"Mülakat gidecek, liyakat gelecek"

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Reis Reisoğlu, Şahinbey ilçesine bağlı kırsal Zeytinli, Yağdöver, Kerer ve Elmalı mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. 

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2023 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2023 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
"Mülakat gidecek, liyakat gelecek"

CHP'nin tarım politikalarını anlatan Milletvekili Adayı Reis Reisoğlu, 14 Mayıs'tan sonra lüks yatlara değil çiftçilere indirimli mazot verileceğini, köylere ziraat mühendisi ve veteriner hekim görevlendirileceğini söyledi. 
KAMUDA İŞE ALIMLARDA TORPİL SON BULACAK 
Kırsal mahalleleri gezen Gaziantep Milletvekili Adayı Reis Reisoğlu ve CHP heyetine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar, en fazla hayat pahalılığından, işe alımlardaki torpilden, tarımsal girdilerin yüksekliğinden, işsizlikten ve geçim sıkıntısından dert yandılar. Seçmenleri dinleyen Milletvekili Adayı Reis Reisoğlu, 14 Mayıs'tan sonra Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı olması ile kamuda torpilin, mülakatın son bulacağını açıkladı. Reisoğlu, "Artık kamuda işe yerleştirmelerde adam kayırma, torpil olmayacak. Herkes eşit olacak. Milyonlarca kişi işsiz iken, bazı kişiler 4-5 yerden maaş alamayacak. Mülakat adı altında saçma sapan sorularla başarılı gençlerimizin kamuda işe girmelerinin önündeki bu engel kaldırılacak. Kısacası mülakat gidecek, liyakat gelecek" dedi. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.