Hava Durumu

“Partiler geçici, devlet bakidir"

CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, 14 Mayıs Genel Seçimleri'ne sayılı günler kala bir açıklama yaparak, CHP ve Millet İttifakı iktidarında yapılacak ve son verilecek uygulamaları anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2023 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2023 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Partiler geçici, devlet bakidir"

"İktidarımız, halkımızın ülke, gelecek, adalet, geçim, haksızlık, yolsuzluk, güvensizlik, borç gibi kaygılarının tamamen giderileceği bir yönetim anlayışı sunacak. Bir avuç çete mensubunun değil, halkın geleceği ve devletin bekası için çalışacağız. 22 yıllık beceriksiz yönetimin tüm olumsuz izlerini çözeceğiz. Milletimiz bize oy vermekle ve güvenmekle ne kadar doğru bir karar verdiğini, daha iktidarımızın ilk aylarında hissedecek. 15 Mayıs Pazartesi günü sözlerimizi tutmak üzere çalışmalara başlayacağız" diyen Uçar, ilk yapılacak işleri ve acil ele alınacak konuları da detaylı olarak anlattı.

İSRAF ÖNLENECEK

"İsraf ve savurganlığı önlemek, en büyük kaynağı sağlayacak" diyen Uçar bu konuda kararlı olduklarını ifade etti ve:

"Kamuda israfa son vereceğiz. İsrafı önleme Saray’dan başlayacak.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Çankaya Köşkü’ne taşınacak. 16 uçaklı bir Cumhurbaşkanı olmayacak. Devleti yöneten, israfı itibar olarak görmeyecek. Cumhurbaşkanı yaşayış tarzı itibariyle topluma örnek olacak... Hiç kimse unutmasın kişiler, partiler geçicidir, devlet bakidir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.