Hava Durumu

Siyaset Gönül İşi

Seçime Sayılı Günler Kala Bitmeyen Enerjisi İle Derya Bakbak Gönüller Yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2023 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2023 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Siyaset Gönül İşi

Esnafları geziyor, sivil toplum kuruluşlarına gidiyor, açılışlara koşuyor, ev ziyaretlerinde kadınlarla buluşuyor. AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak arı gibi çalışıyor.
14 Mayıs seçimi için artık geri sayım başladı. Liderler Türkiye’nin dört bir yanını gezerek seçim çalışmasını sürdürürken, milletvekili adayları da seçim bölgelerinde yoğun bir mesai sürdürüyor. O yoğunluğun içinde dikkat çeken bir isim var; AK Parti Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. Derya Bakbak… Bakbak, 24. ve 27. dönem milletvekiliydi, şimdi 28. dönem için AK Parti’den aday olan isimler arasında. Gaziantep’in kızı olan Bakbak, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyeliği ve Başta Kız Çocukları Olmak Üzere Gençlerin Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik Alanlarına Yönlendirilmesi Alt Komisyonu Başkanlığı ile Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Parlamenter Asamblesi’nde (GDAÜ PA) Komite Başkanlığı görevlerini yürüttü. Halen Dışişleri Komisyonu üyeliğini sürdüren Bakbak, AK Parti’nin aday listesine 4. sıradan girerek yeni dönem için Yeni projelerini hayata geçirmeyi bekliyor.
Esnaf gezilerine ve vatandaş buluşmalarına önem veren Bakbak; semt pazarlarını dolaşıyor pazarın nabzını tutuyor, alışverişe gelen vatandaş ile kucaklaşıyor. Sadece pazarlar değil sanayi esnafı, şoförler, sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere farklı iş sahalarına gidiyor, Gaziantep’te her kesimin sesine kulak veriyor. Bakbak, milletvekilliği süresince de Gaziantep’te çalışma ofisi açarak; vatandaşları ofisinde ağırlamış, onların istek ve ihtiyaçlarına çözüm olmaya çalışmıştı. Bu süreci şimdi sahaya taşıyan Bakbak, mahalle mahalle, ev ev dolaşarak seçmenle buluşuyor. Bakbak, kadınların ve gençlerin Türkiye’nin geleceğinde etkin rol almasını ve bu süreçte sorumluluk üstlenmesini çok önemsiyor. Mimarlık alanında akademisyenlik geçmişi bulunan Bakbak, hem anne, hem hoca kimliğiyle özellikle kız çocukları olmak üzere gençlerin tasarıma, bilime  ve teknolojiye yönlendirilmesi için gayret gösteriyor.

Bakbak, seçim çalışmaları kapsamında şu mesajları veriyor:
“Bu seçim Türkiye yüzyılı için çok önemli. Biz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizden aldığımız güçle 21 yıldır Türkiye’yi bölgesinde söz sahibi bir ülkü yapmaya, bu coğrafyada huzuru, istikrarı esas kılmaya çalıştık. Çok şükür Türkiye artık kendi göbeğini kesen, kendine yettiği gibi dünyaya açılan, mazlum coğrafyaların yardımına koşan bir ülke konumuna geldi. Pandemiden darbe girişimine nice badireler krizler yaşandı. Tüm bu sınavlardan milletimizin ferasetiyle başarıyla çıktık. Yüzyılın felaketi olarak kayıtlara geçen deprem de bu krizlerden biriydi. Böyle bir atmosferde seçime giderken, hem yaralarımızı sarıyoruz hem de ülkemizin geleceği için canla başla mücadele ediyoruz. Şimdi Türkiye yüzyılı için 14 Mayıs’a kilitlendik. Allah’ın izniyle 21 yıldır olduğu gibi milletimiz yine güven diyecek, yine istikrar diyecek ve 14 Mayıs’ta yeni bir destana daha hep birlikte imza atacağız.”
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.