Hava Durumu

Vatandaş, “Değişim olmalı” diyor

Cumhurbaşkanı seçimlerinin ardından CHP’de değişim sesleri yükselirken, sokaktaki vatandaşa, CHP’de bir değişim gerekli mi sorusunu sorduk. Sokaktaki vatandaş CHP’de artık bir değişimin olması gerektiğini dile getiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2023 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2023 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Vatandaş, “Değişim olmalı” diyor

Cumhurbaşkanı seçimlerinin ardından CHP’de değişim sesleri yükselirken vatandaşa Kılıçdaroğlu seçimi kaybetti, istifa etmeli mi diye sorduk. Vatandaşlardan bir kısmı mücadelesine devam etmesi gerektiğini belirtirken, önemli bir kısmı artık CHP’de bir değişim olması gerektiği yönünde görüş belirttiler.
Görüşlerini aldığımız bir vatandaş ‘’Yoluna devam etmeli. İstifa etmesi gereken biri var ise bu Erdoğan’dır. Yapılan bir seçim kaybetmek de var kazanmakta kaybetmiş olabilir ama istifa etmemeli ‘’dedi. 
Başka bir vatandaş, “Olumlu hiçbir tarafı yok. Aldığı oy oranın sebebi de HDP. Birlikte olması gereken halktı, terörü savunan bir parti değil, bu en baştan beri yanlıştı.” diye konuştu.


Kılıçdaroğlu’nun tutarsız olduğunu söyleyen bir diğer vatandaş ise “Seçim uğruna sürekli taraf ve düşüncelerini değiştirdi. Bu kararsız duruşu bizi yordu.” İfadelerini kullandı.
Başka bir seçmen, “Kılıçdaroğlu istifa etmeli. CHP genel başkanı tamamen değişmeli.” diyerek seçim sonrasını değerlendirdi
“Seçim sonuçları en baştan belliydi.” diyen seçmen, “Yıllardır kaybediyor, artık yeter. Partinin geleceğine de yazık.” diye konuştu. 
Mikrofonlarımıza konuşan genç bir kız’’ Her zamanki gibi Erdoğan kazandı. Karşısına kazanabilecek bir isim konulmalı. Kılıçdaroğlu yanlış kişi, son seçimi de kaybetti. Artık istifa etmeli’’ dedi.
Gün içerisinde Gaziantep çarşısında görüşlerini aldığımız vatandaşların büyük kısmı, CHP’de artık bir değişimin yaşanması gerektiğini dile getirdi.
(E.KAVCI)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.