Hava Durumu

Yeni hedef; 28 Mayıs

AK Parti, ikinci tur çalışmalarına başladı

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2023 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2023 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Yeni hedef; 28 Mayıs

Ak Parti Milletvekilleri ve belediye başkanları AK Parti İl Binasında 14 Mayıs Seçimlerine ilişkin değerlendirme ve basın toplantısı düzenlendi. Seçim sonuçlarını değerlendiren  Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, 28 Mayıs için mahalle bazında analizlere ve çalışmalara başladıklarını belirtti.
14 Mayıs seçimleriyle ilgili AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ‘’Katılım beklenenden çok daha fazlaydı, 28 Mayıs’ta aynı şekilde katılım bekliyoruz’’ diyerek vatandaşı oy kullanması için yeniden sandıklara çağırdı. 
28 MAYIS’TA DAHA FAZLA KATILIM
14 mayıs seçim günü büyük bir katılım olduğunu belirten Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, “ 14 Mayıs Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden biridir. Milletimizde her zaman olduğu gibi büyük bir katılımla sandığa gitti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49,51 ile ilk turda milletimizin teveccühü ile büyük bir oy aldı. İnanıyoruz ki 2. Turda da milletimizin desteği ile çok daha fazla destekle yeniden Cumhurbaşkanı olarak milletimizin başında olacaktır’’ dedi.
GAZİANTEP İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Şehrin sorunlarının giderilmesi için gayretle çalışacaklarını belirten Gül, “Gaziantep’imiz de Cumhurbaşkanımı 59,76 ile Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde büyük bir destekle Cumhurbaşkanımızın yanında yer aldı. Gaziantep yine 8’i AK Parti, 1’i MHP olmak üzere Cumhur İttifakı olarak da 9 milletvekili şeklinde şehrimiz meclise taşınmış oldu. Ben her şeyden önce tüm hemşerilerimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Gaziantep’te 27. Dönemde şehrimize hizmet eden tüm partilerin milletvekillerine ayrıca teşekkür ediyorum. Şehrimize hizmet eden tüm partilerin milletvekillerine teşekkürlerimi iletiyorum. Artık 14 Mayıs’tan sonra partimiz amacımız şehrimizdir hep beraber Gaziantep’in sorunlarını çözmek ve bu sorunların giderilmesi noktasında gayret edeceğiz” dedi. 
AK PARTİ TÜRKİYE PARTİSİ
AK Parti her yerden her bölgeden oy alan bir parti olarak Türkiye partisi olduğunu dile getiren Gül, “55 milyonu aşkın vatandaşımız sandığa giderek 1 kişinin bile burnu kanamadan çok güzel bir demokrasi örneğinin verilmesi takdire şayan. İnsanımız gerilim kutuplaşmadan bıktı, kendi kararını değerlendirip fotoğrafı çekip sandığa gidiyor kararını veriyor ve bu yönüyle de Gaziantep demokrasi tarihimiz adına çok gurur verici bir seçimdir. Milletimiz değerlendirmesini yaparak büyük bir olgunlukla sandığa giderek sorunsuz bir şekilde seçimi tamamlamıştır. Türkiye hakimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu bütün dünyaya da göstermiştir, iradesini ortaya koymuştur. Millet iradesinden başka hiçbir güç tanımayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da yine milletimizin iradesi ile bir kez daha kazandı. AK Partimiz, milletimizin teveccühüyle 1. Parti olarak yine yoluna devam ediyor. Sadece Gaziantep değil, Edirne’den Kars’a kadar bütün Türkiye kazandı, bütün milletimiz kazandı. AK Parti her yerden her bölgeden oy alan bir parti olarak Türkiye partisi olduğunu bir kez daha göstermiş oldu” dedi.
DEPREMZEDE DÜKKANLARI TESLİM EDİLİYOR
İslâhiye’deki esnafların dükkânlarını bir kısmını teslim edeceklerini belirleten Gül, “ İlk ziyaretimizde yine İslâhiye ve Nurdağı’na gerçekleştirdik, İslahiye’de ki esnafımız için dükkânların eşyalarını önümüzde hafta bir kısmını teslim edeceğiz. Kuralar çekeceğiz yine ilave olarak inşaatların yapımına devam edeceğiz, hiçbir esnafımız benim dükkanım ağır hasarlı yıkıldı eve ekmek götüremiyorum demeyecek 1 hafta 10 gün içerisinde biz ilk etabını dağıtacağız. İslahiye’ye küçük sanayi yapıyoruz 200 dükkân şeklinde yeni kuracağımız OSB’nin yanında sanayi esnafımızı da orada istihdam edeceğimiz yerleri inşa ediyoruz. Köy konutlarımızı, deprem konutlarımızı, ticari hayatı, yaşamı canlandırmak için gayret ediyoruz. Biz oy almak için değil, gönül almak için siyaset yapıyoruz. Bir depremzedenin bir duası bizim için birçok oydan daha kıymetlidir. Biz yine yaraları sarınca ülke olarak parti olarak, vatandaş olarak bu şehrin vekilleri olarak hep beraber orada olmaya devam edeceğiz. Bu millete göbeğini kaşıyan, makarnacı olarak hakaret etmeye hala devam ediyorlar, hala bıkmadılar. Biz bu polemiklere itibar etmeyeceğiz, deprem bölgesinde olmaya vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya en kısa zamanda kışın sıcak yuvalarında güvenli konutlarına girmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz bugünde buradayız yarında burada olmaya devam edeceğiz” Dedi.
Cumhurbaşkanına destek, sandığa katılım konusunda çağrıda bulunan Gül, “28 Mayıs’ta daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun tüm hemşerilerimizin desteğine talibiz. Bu seçim bir parti seçimi değil, bir Türkiye’nin istikbali, istiklali, huzuru, istikrarı için şehrimizin istikrarı ve huzuru için bir tercihte olacak bu yüzden 14 Mayıs’ta hangi partiye, hangi adaya oy vermiş olursa olsun hemşerilerimizden istikrarın devamı için tüm Gaziantep’ten en güçlü şekilde” dedi.
(C.BOZKURT)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.