Hava Durumu

Zafer adayları İslahiye’de sahada…

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Alattin Çakmak, İslahiye İlçe Başkanı Mustafa Öztürk İle birlikte İslahiye’de yaptıkları ziyaretlerde vatandaşların oldukça yakın ilgi ve alakasına mazhar olurken, Zafer Partililer İslahiye’de Zafer’in yakın olduğunu söylediler.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2023 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2023 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Zafer adayları İslahiye’de sahada…

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, İslahiye Ziyareti kapsamında ilk önce İslahiye Ticaret Odası Başkanı Selahattin Türkmen’i ziyaret etti.
Ziyarette İlçede yaşanan deprem ve deprem sonrasında hayatın yeniden normalleşmesi süreci, bu sürede yapılması gerekenler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.
SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİNE ZİYARET
Zafer Partisi heyeti daha sonra İslahiye Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ali Yetim ile görüştü.
Ziyarette Küçük sanayi sitesindeki esnafların sorunları, Depremin esnaflar üzerindeki etkileri ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Bilgiç, ziyaret anısına İslahiye Küçük Sanayi sitesi Yapı kooperatifi başkanı Ali Yetim adına yapılmış olan organizer ajanda takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Daha sonra birlikte İslahiye halk pazarını ziyaret ettiler.
Pazarda tezgah açan pazarcı esnafları ve alışverişe gelen vatandaşlar ile görüşerek onların sorunlarını ve taleplerini dinlediler. Pazardaki halkın oldukça yoğun bir ilgi gösterdiği zafer partisi heyeti, vatandaşlara Pazar torbası dağıtarak, 13 Milyon suriyeli sığınmacının ülkelerine gönderildiğinde onlara aktarılan kaynakların halka dönmesinin sağlanacağını ve bu torbaların daha ucuza dolacağını söylediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.