Hava Durumu

BASKETTE ZORLU VİRAJ

Yazının Giriş Tarihi: 02.05.2023 08:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.05.2023 08:56

Gaziantep Basket takımı geçen yıla nazaran beklentilerin çok altında bir görüntü sergiliyor. Bunu olağan durumlara da bağlayabiliriz. Lakin şimdi bunun hesabını yapmak yerine ligde kalabilmek için girilen zorlu virajdan en güzel şekilde dönmenin yollarına bakmak gerekir. 
Son oynanan maçtan önce Türk Telekom müsabakasında son saniyede gelen basket ile çok kritik galibiyet alındı. Son maçta ise Y. Merkezefendi maçı da neredeyse son dakikada dönecekti lakin bu kez şans Gaziantep Basket takımından yana olmadı.
Şimdi önemli üç maç var. Maçların iki tanesi İstanbul’da (kendi sahamızda) oynanıyor. Evet, bu maçlar oldukça zorlu olacak. Ben şahsen Tutku hocamın bunu en iyi şekilde atlatarak takımı lige tutacağına inanıyorum. Nitetkim oyuncuların da azmini saha içerisinde görebiliyoruz. Herkesin saha içerisinde üzerine düşeni yaptığına inanıyorum. Biraz daha fazlasını yapmamaları gerektiği ve yapacaklarına da inancım tam olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Tek bir eksik var o da tribünlerin boş olmasıdır. Tabi ki buda maçların İstanbul’da oynanmasından kaynaklıdır. Lakin yönetim Gaziantep’ten otobüs kaldırsa eminim ki taraftarlar buna ilgi gösterecek ve tribündeki yerini alacaktır. Yönetim bir an önce elini taşın altında koyarsa, taraftarın da gereğini yapacağını düşünüyorum. Taraftar desteğini alan takımın gücü iki kat daha artacaktır. Bu da hem Tutku hocanın hem de oyuncuların işini kolaylaştıracaktır. 
Gaziantep Basket başkanı Cengiz Şimşek’i göreve davet ediyorum. Taraftar takım bütünleşmesi ile bu viraj daha da kolay dönülecektir. Bir an önce taraftar gruplarıyla irtibata geçilmeli ve şehri harekete geçirmelisiniz.
 Mutlu haftalar.  
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.