Özellikle baklava, kebap, kuruyemiş ve giyim sektörlerinde yoğunluk yaşanırken, tarihi çarşılar ve alışveriş noktalarında bayram öncesi ve bayram boyunca yoğunluk yaşandı.

Gaziantep'te fuhuş operasyonu!
Gaziantep'te fuhuş operasyonu!
İçeriği Görüntüle

"Yerli ve yabancı turistler bayram boyunca alışveriş yaptı"

Gaziantep Bakırcılar Çarşısı'nda esnaflık yapan Mustafa Bayhan, "Kurban Bayramı bereketiyle geldi. Yerli ve yabancı turistler bayram boyunca alışveriş yaptı. Biz de bu satıştan memnunuz. Müşteriler genellikle yöresel ürünleri tercih etti. Biz çok memnun kaldık" dedi.

"Bu tarihi herkesin görmesini öneririm"

Kazım Karataş ise her bayram yoğunluk yaşadıklarını söyleyerek, bu yoğunluktan mutlu olduklarını ifade etti. Samsun'dan kenti gezmeye geldiğini söyleyen Meryem Akdeniz, "Gaziantep çok güzel bir il. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'yu gezmek çok güzel. Bakırcılar Çarşısı'nı hayran kaldım. Bu tarihi herkesin görmesini öneririm" diye konuştu.

Kaynak: İHA