Hava Durumu

Havada bitmeyen siyaset kokusu var

Yazının Giriş Tarihi: 25.05.2023 11:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 12:43

Yaklaşık 2-3 aydır tek gündemimiz siyaset. Yüzyılın en çekişmeli seçimlerinden bir tanesi. Partililer hazırlıklarına ziyaretlerine devam ederken. Etraflarındaki yaşanan felaketler bir saat bile gündemde durmuyor. Farkında mısınız bilmiyorum ama 6 Şubatta olağan üstü deprem yaşadık ve TÜİK rakamlarına göre 50 bin tane can kaybımız oldu.

Geçtiğimiz hafta 17 yaşında bir genç masal parkında kalbinden bıçaklandı ve hayatını kaybetti. Pazartesi günü 15 yaşındaki çocuk tramvayın altında kalarak can verdi. Sokaklarda insanlar kafasına göre silah sıkıp hiç suçu günahı olmayan insanlar yaralanıyor.

Bunlardan kaç tanesi gündemde kaldı veya kaç saat?

Burası yani Gaziantep cenaze evi kaç bin tane insan öldü ve seçim çalışmalarını sürdüren partiler seçim araçları ile son ses sloganlarını müziklerini açıp geziyorlar.

Sizlerin tek derdi seçim. Onca insan yakınını, çocuğunu, annesini, babasını, kardeşini, arkadaşını kaybetti hatta kimi komple tüm ailesini kaybetti. Ramazan Bayramı mezarlıkta geçirildi. Bu sizler için sadece sosyal medya üzerinden izlediğiniz videolardan ibaret o insanların içinin nasıl yandığını siz bilemezsiniz ama biraz saygı lütfen…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.