Gaziantepspor2umuz yeteneksiz futbolcusu Binya'nın önderliğinde Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup oldu. Takım olarak kötüydük ancak Binya'nın maçın başlarında yedirdiği 2 golden sonra takımımızın morali bozuldu. Binya tüm Gaziantepsporlulara bir insan yeteneksiz olur da bu kadar mı olur dedirtti. 3 maç ceza alan Binya'nın cezasının kaldırılması Gaziantepsporun aleyhine oldu. Kaldı ki Binya yine kırmızı kart gördü. Daha bu adama ne kadar sabredilecek?Tamam Fenerbahçe büyük takım, lider takım. Saygımız sonsuz. Ancak defansta bu kadar hata yapılır mı? Binya ne kademe anlayışı var ne oyun zekası. Gollerin haricinde tek başına 2-3 pozisyonda ofsaytı bozdu ve az daha maçın daha farklı bitmesine yol açıyordu. Kırmızı kart gördü de 1 haftalığına kurtulduk.

Sergen Yalçın'ın Yanlışları

Oyuncu değişiklikleri çok yanlış

Binya kadar Sergen Yalçın da suçlu. Konya maçında Muhammet İldiz sahanın en iyilerindendi. Medunjanin gibi bir silahın var formsuz diye yanında oturtuyorsun. Sapara gibi duran top kullanan, asist yapan skora katkısı olan, oyunu kuran ve arkadaşlarını oynatan bir futbolcuyu neden hazırlamıyorsun? Birol Hikmet ve Orhan Gülle'li ön libero mu olur? Muhammet Demir ve İbrahim Akın var. Ama sen 2 tane ön libero değişikliği yapıyorsun. Madem 2 ön liberondan memnun değilsin neden böyle yapıyorsun?

Sergen Yalçın'ın aklı Kayserispor maçında kalmış olacak ki  ikinci yarı 2 ön libero çıkarıp 2 ön libero aldı. Medunjanin gibi bir ön liberon var. Top dağıtıyor, asist yapıyor, gol atıyor. Ancak formsuz diye oynatılmadı. Yerine oynayan Orhan Gülle ve Birol Hikmet'in hiçbir katkısı yok. Kayserispor maçında 2.yarı oyuna girince skor dönmedi. Traore'nin müthiş çabasıyla söndü. O maçı Sergen Yalçın iyi izlemeli. Birol 60.dakikada başladı bana top atmayın diye. Orhan Gülle de bir ileri iki geri oynayıp durdu. Sergen Yalçın bu maçı da öyle çeviririm sandı ama Traore ve Cenk Tosun durgun olunca bu sefer maç dönmedi.

Birol Hikmet Gaziantepspor’un futbolcusu değil

Medunjanin'i kesmek rakibin ekmeğine yağ sürmek demek

Kimse kusura bakmasın. Birol Hikmet Gaziantepspor’da oynayacak hele hele 11'de oynayacak bir futbolcu değil.Medunjanin dururken Birol Hikmet'le başlamak çok saçma. Bu takımın ön liberoları Bekir Ozan Has ve Medunjanin'dir. Bekir Ozan sakattı. Ozaman değişik alternatifler üretilmeliydi. Medunjanin'i kesmek demek rakiplerin ekmeğine yağ sürmek demektir!

Sergen Binya'dan mı korkuyor?

Emek Hırsızı Binya kadro dışı bırakılmalı ve sezon sonu gönderilmeli

Gaziantepsporda herkes Binya'nın neden ısrarla 11'de oynatıldığını soruyor. Tamam herkes biliyor defansta alternatif yok ama Binya alternatifsizlikten bile oynatılacak yetenekte değil. Sergen Yalçın Binya'dan korkuyor mu? Tabiki korkmuyor. Ama bu hatalara rağmen niye oynatıyor.

Konya maçınının yıldızı Muhammet İldiz'i kesmek

Konyaspor maçında sağ bekte Muhammet İldiz çok başarılı maç çıkarttı. Kapasitesi sınırlı olabilir ancak çok iyi mücadele ediyor. Neden kesik yedi kimse anlayamadı. Maçın 2.yarısı oyuna girince biraz daha takım derli toplu gözüktü.


Gaziantepsporlu Kadın ve çocuk taraftarlarmızın yüreğine sağlık

Gaziantepsporumuzu Yalnız bırakmayan, gerek yüzlerini kırmızı siyaha boyayan, gerekse de giydikleri Gaziantepspor formalarıyla tribünde renkli görüntüler oluşturan Gaziantepsporlu bayan ve çocuklarımıza çok teşekkür ediyoruz. Herkes tarafından memnuniyetle karşılandı. Kendilerini bundan sonraki maçlarda da tribünlere bekliyoruz.

Bu maçı Sergen Yalçın'ın yanlış kadro seçimi ve Binya'nın yüzünden kaybettik. Binya'nın kesinlikle kadro dışı kalıp gönderilmesi lazım. Hafta sonu Sivasspor maçından mutlaka puan almalıyız.