Hava Durumu

İnsanlık Üzerinde Oyun Mu Oynadılar?

Yazının Giriş Tarihi: 13.02.2024 15:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 15:26

Virüs sonrası özellikle köylerde eli dayaklı gezen ihtiyar kalmadığı gibi yaşlı görmek kalmadı çoğu virüsten aşı sonrası öldüğü söyleniyor.
Gelelim illere ve büyükşehirlere, gerçekten de yaşadığım çevreme bakıyorum, 60 yaş üstü virüsten sonrası hep hastalıklı,70 yaş üstünde sayılacak insan kalmadı. Yaşlı dersen binde bir, eli dayakla gezene hiç karşılayamaz duruma geldik. Hastanelere gidiyorsun yer yurt. Doktor yok, zaten randevu almak zaten bir mucize demek ki halkın bilmediği, halktan saklanan bir girdap içinde yüzüyoruz.
Aşı sonrası dersen bende içinde dahil. Aşının pıhtı atması sonrası sağ gözümü kaybettim, şu an türlü hastalıklarla mücadele veriyorum. Devletin doktorları, %82 çürük raporu verdiler. Ayrıca, aşı sonrası eşimi kaybettim. Artık şuna inanıyorum, yeni bir dünya yaratıp nüfusu azaltmak için insanları gözden çıkardıklarına. Ancak nedense, siyaset ve tıp tarafından insanlara gerçekler anlatılmıyor. İnsanlar üzerinde kobay gibi deneylerle, oyun oynandığını. Ancak bunu soracak birileri ortaya çıkıp halka gerçekleri açıklamalı, bazı sosyal medyalarda ve haber sitelerine düşenler mide bulandırmaya ve şüphelerin çoğalmasına açıklık getiriyor. Yakında aşı olanlardan da ölümlerin çoğaldığı ortaya çıkıyor. Tamda insanlığın bittiği çıkar menfaatini ön planda olduğu günlere geldik. Yaşasın insana insanca değer verenler.  Haydin meydan sizin halk açıklama bekliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.