Hava Durumu

SINAV ZAMANI

Yazının Giriş Tarihi: 24.03.2024 11:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 11:46

Beşiktaş maçıyla ayağının tozuyla müsabakaya çıkan Selçuk İnan’ın asıl sınavı şimdi başlıyor. Beşiktaş maçında alınan 3 puan tabiki oldukça önem taşımaktadır. Lakin yeni bir hocanın gelişi takımda genel olarak olumlu etki yaratır. Nitekim de galip gelebilme olasılığı çok yüksektir. Mağlubiyet durumunda da bu olabilir. Rize maçının kazanılması daha farklı güzel şeylerin konuşmasına sebep olabilirdi.     
Selçuk Hoca’nın Gaziantep FK sınavı asıl şimdi başlıyor. Şöyle ki; oyuncuları tanı, sistemi oturt, rakipleri analiz et derken bunlara pek zamanı yoktu. Şimdi ise araya milli ara girdi. Bu aranın en iyi şekilde değerlendirilmesi gerekmektedir. Evet, kabul ediyorum. Çok bir zaman değil, lakin takımın başına gelirken kimse zaman vaadinde bulunmadı. Milli ara bulunmaz hint kumaşı cinsinde tam yerinde oldu. Selçuk hoca bu arada ne yaparsa, kalan maçlarda bunun meyvesini yiyecektir. Meyvenin nasıl olacağını da hep birlikte göreceğiz.
Meyvenin güzel olması için yapılacak her detay çok önemlidir. Klasik Sumudica taktiğinden vazgeçilmesi yerinde oldu. Ertuğrul’un sağ beke monte olması oldukça iyi. Yalnız belirtmek isterim ki Furkan Soyalp’tan daha çok faydalanması gerekir. Maxim’in de eski günlerine yaklaştırmayı başarırsa işi daha da kolaylaşacaktır. 
Daha önce de söylediğim gibi burada bir büyük işte şehre düşmektedir. Her şeyi bir kenara bırakıp takıma destek olma zamanıdır. 2 Nisan Cumartesi oynanacak Alanyaspor maçı üst düzey önem taşımaktadır. Hep birlikte tribündeki yerlerimizi alıp takıma sahip çıkılması gerekmektedir.
Umarım bu zorlu sınavınızda başarılı olursunuz Selçuk Hocam..
Mutlu Haftalar Dilerim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.